Tokom proteklih dana brojni skijaši i ljubitelji zimske idile opredelili su se da svoj odmor provedu upravo na Olimpijskoj lepotici. Nakon veoma izazovne godine, OC Jahorina sve posetioce obradovao je brojnim zanimljivim sadržajima, ali i snegom u visini od 2 metra na svim ski stazama. Zahvaljujući najsavremenijem sistemu za veštačko osnežavanje, skijaši su imali priliku da neomatano skijaju tokom boravka na planini.

Povezana vest:  4. WOMEN S FEST, My Choice....

„Želeo bih da se zahvalim u ime celog tima OC Jahorina svim posetiocima koji su odabrali da svoj odmor provedu na Jahorini. Uložili smo mnogo truda kako bi Jahorini vratili stari sjaj, ali i kvalitet i veoma smo ponosni što su naši skijaši to prepoznali i nagradili nas svojim poverenjem. Pripremamo brojne aktivnosti za naše posetioce i trudimo se da na najbolji mogući način predstavimo čari ove planine, koja je dokazala da parira brojnim evropskim skijalištima“, istakao je direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić.

Povezana vest:  Holivud u šoku posle Trampove pobede

Sve ski staze i instalacije su u funkciji i skijalište radi punim kapacitetom, a ono što je najvažnije jeste da se poštuju epidemiološke mere, te svi gosti mogu da uživaju u sigurnom i bezbrižnom boravku. Pored toga, svi posetioci mogu da urade PCR test na planini, koje vrši ljubazno medicinsko osoblje HBL laboratorije.