U svim Delfi knjižarama, kao i na sajtu delfi.rs, počele su odlične akcije sa popustima na gift program i odabrani asortiman Anekke kolekcije.

Od 12. do 14. februara u svim Delfi knjižarama i na sajtu delfi.rs organizujemo akciju „Za zaljubljene“. To je idealna prilika da iz bogatog asortimana našeg gift programa odaberete savršen poklon za voljenu osobu, i to po sniženim cenama.

Celokupan gift asortiman u tom periodu biće snižen za 15%, a članovi Laguninog kluba čitalaca dobijaju i dodatnih 5% popusta. Na sajtu delfi.rs možete ostvariti fiksni popust od 15%.

Povezana vest:  Bambi obradovao mališane u okviru manifestacije Sportska bajka

Ukrasne figure, čaše za vino, setovi šolja za kafu ili čaj, tašne, novčanici, neseseri, društvene igre, mirisne sveće, agende, cegeri, privesci i još mnogo toga očekuje vas u izuzetnoj ponudi gift programa.

Pružamo vam i izvanrednu priliku da u periodu od 12. februara do 14. marta dodate svojoj Anekke kolekciji nove proizvode, jer u svim Delfi knjižarama i na sajtu delfi.rs odobravamo popust od 40% na odabrani asortiman. Ovaj popust se ne može sabirati sa ostalim popustima.

Povezana vest:  Beograd trči za one koji to ne mogu – Nedelja 5. maj 2019. Wings For Life organizovana trka na Ušću

Tokom trajanja akcije na popustu je kolekcija Universe, u kojoj Anekke ima ulogu astronautkinje. Kompanija Pandora, koja je kreirala lik devojke koja simbolizuje večitu sanjarku i devojčicu koja se krije u svakoj ženi, svake godine plasira dve letnje i dve zimske kolekcije, pa se Anekke pojavljuje u raznim ulogama – ne samo kao astronautkinja već i kao avijatičarka, avanturistkinja koja istražuje i putuje u razne udaljene delove sveta, a ponekad preuzima ulogu poznatih ženskih likova.

Povezana vest:  Beč: vrtić za male istraživače i pronalazače

Obogatite svoju Anekke kolekciju uz odličan popust i obradjute voljenu osobu poklonom iz bogatog Delfi gift asortimana!