WAYNE_GRETZKYLegendarni hokejaš Wayne Gretzky zvezda u Skechers Shape-ups “Comeback” kampanji

SKECHERS USA, internacionalni lider u proizvodnji obuće, danas je najavio da će legendarni hokejaš Vejn Grecki (Wayne Gretzky) biti sledeća sportska legenda koja ce napraviti “comeback” u Shape-ups fitness obući. Grecki ce biti lice globalne Shape-ups kampanje koja obuhvata televiziju, štampu i outdoor kampanje tokom 2011.godine.

“Želim svi da znate da nikad nije prekasno za comeback” rekao je Vejn Grecki. “Shape-ups je idealan alat da svoje telo vratite u staru formu. Posle nošenja Shape-upsa osećam se odlično od glave do pete. Ponosan sam što podržavam proizvodnu liniju Shape-ups, zbog jedne jednostavne činjenice-zaista deluju.”

Povezana vest:  Da li znate s kim se vaše dete dopisuje na internetu?

Patentirana linija Skechers Shape-ups fitness obuće nudi širok asortiman modela koji su kreirani da podrže različite individualne potrebe treniranja. Shape-ups “Comeback” kampanja će od proleća 2011. prikazati Greckog koji koristi benefite treniranja u Shape-ups obući za povratak na led.

S nadimkom “The Great One” , doživljavan kao najbolji igrač u istoriji Nacionalne Hokej lige u SAD, Grecki se povukao kad je imao 40 regularnih sezonskih rekorda, 15 rekorda u play’offu I 6 All’Star rekorda. Nakon 21 sezone profesionalne karijere, Gecki je uveden u galeriju slavnih (Hall of Fame) 1999.godine, a broj njegovog dresa “99” povučen je iz upotrebe svakih timova u Nacionalnoj hokej ligi SAD.

Povezana vest:  NEZABORAVNA PROSLAVA TREĆEG ROĐENDANA UŠĆE SHOPPING CENTRA (FOTO)

Posle Džoa Montane i Karl Malonea, Grecki predstavlja novo poglavlje u uspešnim Shape-ups “Comeback” kampanjama .

Lansiran iz Skechers Fitness Grupe, Shape-ups predstavlja obuću dizajniranu da pomogne jačanju mišića, gubljenju telesne mase I poboljšanju držanja tela. Simulirajući hod po mekom pesku, Shape-ups obezbeđuje konstantnu prirodnu nestabilnost, koja aktivira mišiće pri svakom koraku. Linija ove obuće je proširna, tako da uključuje obuću dizajniranu za laganu šetnju, trening, pešačenje, posao i trčanje.

Povezana vest:  Apatinska pivara u potrazi za najveselijom ekipom na Beer Festu!