“Brend Yaemina Beauty, koji je poznata pevačica Emina Jahović osnovala pre nepunih šest meseci, danas je broj jedan na Balkanu” – preneo je HURIJET, jedan od najuticajnijih i najčitanijih turskih portala i dnevnih novina.

Kako se dalje navodi u tekstu, Emina Jahović ide stopama zvezda poput Rijane, Selene Gomez i Dženifer Lopez, koje utiču na milione ljudi ne samo muzikom, već su osnovale i svoje linije kozmetike. Tako je i brend Emine Jahović postao lider na Balkanu, na tržištima gde je predstavljen.

Povezana vest:  Još malo vremena je ostalo da podelite svoje stare fotografije i doživite iskustvo od 5* u hotelu Viceroy Kopaonik Srbija

“Imali smo brz početak u zemljama Balkana i istim tempom nastavljamo da se širimo svakog dana. Iako se u inostranstvu uglavnom fokusiramo na onlajn prodaju, planiramo da u narednih šest meseci uđemo na tri nova tržišta, što znači da će naši proizvodi biti dostupni na skoro 100 novih lokacija. Čvrstim koracima idemo ka tome da Yaemina Beauty postane globalni brend” – izjavila je Emina za za štampano i onlajn izdanje medija Hurijet.

Povezana vest:  Revija Zvonka Markovića „Baumit Sensation“ 6. septembra

Link:

Emina Jahovic kozmetik markasıyla Balkanlar’da 1 numara – Son Dakika Magazin Haberleri (hurriyet.com.tr)