Iskusan tim, koji stoji iza domaćeg brenda SOLO, iza sebe ima decenije praktičnog znanja u oblasti dizajna i proizvodnje obuće, isključivo od prirodne kože.

Koristeći jedinstvena svojstva novih materijala i tehnoloških procesa, kontinuirano ispunjavaju očekivanja dama širom sveta. Kroz svoje kolekcije predstavljaju zanimljiv spoj novih trendova, zanatskog umeća, praktičnosti, ali i pristupačnosti u ceni. Dobitnici su tri srebrne i dve zlatne Košute na međunarodnim sajmovima kože i obuće, a najveća nagrada su verni kupci koji uživaju u udobnosti SOLO modela iz sezone u sezonu.

Povezana vest:  Nastavlja se saradnja Rihanne i MAC-a!

Prateći trendove koji dominiraju u modnom svetu, SOLO kolekcija za sezonu Proleće/Leto 2021. obiluje aktuelnim bojama, a “začinjena” je modernim detaljima i vanvremenskim dizajnom.

Kolekcijom dominiraju ravni i udobni modeli, poput baletanki i mokasina koje je još 1957. godine glamurozna Odri Hepbern nosila u filmu “Funny Face”, demonstrirajući da žena samo dobija na ženstvenosti i u ravnoj obući.

Povezana vest:  COCA-COLA PRAZNIČNI KARAVAN POSETIO KRALJEVO

Za one koji vole visoke potpetice, pripremili su modele koji ni nakon više sati nošenja neće uticati na stabilnost i udobnost, jer svi SOLO modeli imaju savršeno izbalansiran pad i rastojanje između osnove stopala i štikle.

Imperativ prilikom stvaranja svih SOLO kolekcija je udobnost i u to ime je domaći tim proširen dizajnerima iz Italije, koja je svetska matica kada je u pitanju pojam kvaliteta i udobnosti obuće.

Povezana vest:  Apsolutni Stil modna patrola proglasila osobe sa najboljim ličnim stilom

SOLO modele možete pronaći u maloprodajnim salonima širom Srbije i regiona, kao i na online shopu: https://storesolo.ecwid.com/, a ovaj domaći proizvođač moderne obuće isporuku vrši širom sveta.ž

SOLO PRODAJNI OBJEKTI U SRBIJ:

Beograd: Makedonska 30; TC Rajićeva; Bulevar kralja Aleksandra 192; Outlet – Makenzijeva 72.

Novi Sad: Zmaj Jovina 4.

Subotica: Korzo 8.