Svetski lider u proizvodnji hrane i pića, kompanija Nestlé uskoro će predstaviti svoju prvu knjigu recepata za roditelje i njihove mališane – ZdravoKlopajmo kuvar! Interesantno je da se među autorima kuvara mogu naći svi – potrebno je samo poslati dovoljno zanimljiv recept za jelo od zdravih namirnica.

Svaki roditelj zna kakav izazov može da predstavlja odsustvo inspiracije za svakodnevno spremanje zdravih i ukusnih jela za njihove mališane. Među onima koji se ponekad nađu u sličnoj situaciji su i popularni influenseri Strahinja Ćalović – Tatin Dnevnik, Aleksandra Đorđević – Big Mama i Tata i Mama Todora i Petre, koji su se među prvima priključili prikupljanju zdravih recepata za prvo izdanje ZdravoKlopajmo kuvara.

Povezana vest:  Tex-Mex u restoranu Nachos - ukus koji osvaja

Ukoliko želite da se baš vaš recept nađe u Kuvaru, posetite njihove profile na društvenim mrežama Instagram i Facebook, i do 15. aprila u komentarima ispod objave na ovu temu ostavite svoj zdrav recept. Svako od influensera odabraće po pet najkreativnijih recepata koji zadovoljavaju princip „tanjira zdrave ishrane“ i koji će se naći u odabranom društvu!

Povezana vest:  Sonda Kjurioziti nadomak Marsa, spuštanje noćas

Već deceniju unazad, kroz projekat „ZdravoRastimo“ kompanije Nestlé, više od 100.000 dece u Srbiji prošlo je kroz važne klasične i međuvršnjačke edukacije na temu zdravije ishrane i fizičke aktivnosti. Nestlé je najavio i povećanje investicija od 25 odsto u ovom projektu, kao i nastavak saradnje sa dosadašnjim partnerima i povezivanje sa drugim nacionalnim programima u cilju stvaranja zdravih navika kod dece.

Povezana vest:  Slatka ljubav – uz Cheek by Lisca