zlatokosa_1Finale izbora za malu Oriflame Zlatokosu sutra u Delta City-ju

 

Finalni izbor za malu Oriflame Zlatokosu, održaće se na centralnom atrijumu šoping mola Delta City, u subotu 22. januara, u 15:30.

Finalistkinje, uzrasta od 6 do 11 godina će pored svoje duge i negovane kose, pokazati prisutnima neki od talenata koje poseduju.

Podsećamo vas da je od 9. decembra počelo takmičenje pod nazivom „IZBOR ZA MALU ORIFLAME ZLATOKOSU!“ koje organizuju Taramount film, Oriflame, škola za strane jezike „Đuro Salaj“ i magazin „Lisa“.

Povezana vest:  Prajd bez incidenata s pozivom na solidarnost s izbeglicama

U subotu, 15. januara održano je polufinale ovog izbora i tom prilikom izabrali smo 6 polufinalistkinja ovog takmičenja .

Glavna nagrada je kurs engleskog jezika koju dodeljuje škola stranih jezika „Đuro Salaj“.

Za prva tri mesta kompanija Oriflame poklanja Volt Dizni kolekciju, a Taramount film poklanja poklon pakete s materijalima iz filma „Zlatokosa i razbojnik“.

Oriflame i Delta City su pripremili specijalno iznenađenje za ovu priliku: predsednica žirija Marija Savić Srećković će nas iznenaditi zanimljivim akrobatskim nastupom sa svojim devojčicama iz Fitnes i aerobik saveza Srbije.

Povezana vest:  Hisense Gorenje Europe prinuđen je da započne proces raskidanja radnih ugovora za oko 1.000 zaposlenih širom Evrope