lindstromgroupFinska kompanija Lindström otvara servisni centar u Srbiji

Finska kompanija Lindström koja se bavi proizvodnjom i održavanjem radne odeće, ove godine otvara svoje predstavništvo i u Srbiji. Srbija će biti 23. zemlja u kojoj ova kompanija plasira svoje proizvode i usluge. Za novog izvršnog direktora Lindström Srbija nedavno je imenovan Nenad Božović, koji će sa svojim timom nastojati da obezbedi iste prvoklasne usluge domaćim kompanijama kao što ih imaju korisnici usluga ove kompanije širom sveta.
Usluge i proizvode ove kompanije mogu da koriste sve firme, bez obzira na njihovu veličinu i oblast poslovanja, a one obuhvataju nabavku i iznajmljivanje radne odeće, njeno održavanje, transport i zamenu. Sistem iznajmljivanja radnih odela je pouzdan, prilagodljiv, bezbrižan i ekonomičan način za kompanije, koje brinu o radnim uniformama, obezbeđujući tako klijentima više vremena da se fokusiraju na svoje osnovno poslovanje i dnevne aktivnosti. Lindström je kompanija koja ulaže u visoke standarde u tekstilnoj industriji, pre svega u higijenu i mikrobiološku kontrolu kvaliteta, zbog čega i jeste globalno priznata u ovoj oblasti poslovanja.
Novi servisni centar kompanije biće otvoren u Beogradu i prvi zainteresovani korisnici mogu da počnu da koriste usluge Lindström kompanije već početkom ove jeseni. Pre samog ulaska na novo tržište, kompanija je sprovela opsežno istraživanje, čiji su rezultati pokazali veliku potrebu za ovakvom vrstom usluge.
„U novim zemljama u kojima započinjemo poslovanje uglavnom je nepoznat koncept tekstilnih usluga ove vrste, pa tako i u Srbiji. Međutim, istraživanje koje smo sproveli pokazalo je da postoji veliko interesovanje za naše usluge u Srbiji“, rekao je Nenad Božović, izvršni direktor Lindström Srbija.

Povezana vest:  Čišćenjem do idealne kože uz Vichy novu i poboljšanu Purete Thermale liniju

Zadovoljstvo klijenata je ključ uspeha

Sa patentiranim konceptom za outsourcing radne odeće, Lindström na prava vrata ulazi na nova tržišta.
„Zaista smo uzbuđeni što ćemo uskoro moći da ponudimo naše usluge u Srbiji, s obzirom na to da čvrsto verujemo u naše prednosti – odličnu uslugu i veliko zadovoljstvo naših klijenata. Oslanjajući se na ove činjenice bićemo u mogućnosti da uspostavimo uspešno poslovanje u Srbiji, čije tržište ima veliki potencijal“, istakao je Božović.
Osnovana 1848., kompanija Lindström je pionir u ovoj oblasti poslovanja od samog njenog nastanka i danas predstavlja jednog od lidera u oblasti tekstilnih usluga u Evropi. Sedište kompanije nalazi se u Helsinkiju, sa predstavništvima u 23 zemlje širom Evrope i Azije.
Oko milion ljudi dnevno koristi radnu odeću kompanije Lindström. Dugogodišnje iskustvo kompanije kao dobavljača za različite industrije, kao i stručnost u projektovanju i razvoju proizvodnje garantuje da je oprema kreirana za konkretnu upotrebu i testirana od strane hiljade korisnika.

Povezana vest:  Simona Andrejić – zaštitno lice D&G kampanje!

Novi izvršni direktor doneće iskustvo sa međunarodnog tržišta

Nenad Božović (39) poseduje zvanje magistra koje je stekao na Univerzitetu Severna Florida, u SAD-u, i ima iskustvo na različitim prodajnim i marketinškim pozicijama u globalnim i regionalnim kompanijama. U kompaniju Lindström došao je iz Nelt Grupe u kojoj je bio na poziciji menadžera prodaje za Srbiju. Pre toga je radio u kompanijama SLL International, Procter & Gamble, ITM Group i Metro Cash & Carry.

Povezana vest:  U Mr. Stefan Braun-u održan izbor za Miss Mozzart Sport-a za 2012.godinu, laskavu titulu ponela je Dea Tošić