Poznajući navike vernih potrošača, kompanija Atlantic Štark u okviru sajta menaz.rs, kreirala je novu interaktivnu platformu „Volim poslastice“, gde svi ljubitelji čokolade i deserata mogu da pronađu, ali i podele neodoljive recepte. Platforma je, takođe, dostupna i kao mobilna aplikacija u Google Play i Apple prodavnici. Ovo je ujedno i prva aplikacija kompanije Atlantic Štark, uz koju će svi istinski hedonisti moći da uživaju u omiljenim poslasticama i pronađu recepte na veoma brz i jednostavan način.

Povezana vest:  Udala se Kejt Mos

„Volim poslastice“ platforma predstavlja digitalnu knjigu recepata, a sve zainteresovane očekuje veliki broj kulinarskih saveta i recepata sa omiljenim Štarkovima proizvodima – Menaž čokoladom, Štark Piškotama, Avala i Petit Beurre keksom – klasifikovanim po kategorijama, u zavisnosti od toga da li su pravljeni sa crnom ili belom čokoladom ili keksom. Upravo će na osnovu omiljenih sastojaka za poslastice, platforma sugerisati korisnicima preporučene i relevantne recepte. Pored svakodnevne inspiracije, korisnici imaju mogućnost da kreiranjem svojih profila aktivno učestvuju u dopuni čokoladne baze recepata deleći svoje majstorije iz kuhinje.

Povezana vest:  Čeril Kol kreira cipele

Vreme praznika inspirisalo je novu  Menaž kampanju u okviru koje je snimljeno pet videa sa različitim receptima Gospođe Mirkov, Menaž ekspertkinje poznate po izvrsnim kolačima, sve je dostupno na novoj interaktivnoj platformi „Volim poslastice“, ali i Menaž YouTube kanalu. Osećaj pripadanja i zajedništva porodici je osnova ove kampanje, a ono što ih spaja su bogata trpeza i toplina doma.

Povezana vest:  Mnogobrojne poznate ličnosti učestvuje na humanitarnoj košarkaškoj utakimici