Kanal E! je najavio da je Dwayne „The Rock“ Johnson, jedna od najvećih zvezda u industriji zabave, filantrop, preduzetnik i nekadašnja WWE zvezda dobitnik nagrade „The People’s Champion“ ovogodišnjeg People’s Choice Awards. Glumac koji je 15 puta bio nominovan, a dvostruki dobitnik People’s Choice Awards, Dwayne „The Rock“ Johnson dobitnik je priznanja za doprinos industriji zabave, preduzetništvo i nepokolebljivu podršku ugroženoj deci i porodicama koju pruža kroz mnoga filantropska partnerstva. People’s Choice Awards 2021 će imati prenos na kanalu E! u utorak, 7. decembra u 03:00 časova direktno iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija.

Dwayne je jedan od najomiljenijih glumaca našeg doba koji je tokom svoje karijere nizao vrtoglave uspehe“, rekla je Jen Neal, Izvršna potpredsednica za Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming. „U vremenu velike nesigurnosti, Johnson je dokazao neverovatnu sposobnost da ljudima digne duh i stavi osmeh na lice uprkos okolnostima. Njegovi filantropski napori i prisustvo na društvenim mrežema su ga učinili liderom i predstavlja inspiraciju mnogima, zbog čega je on najbolji izbor za ovogudišnju „The People’s Champion“ nagradu.“

Johnson je trendseter u globalnoj industriji zabave i preduzetništva koji kontinuirano niže uspehe u svim poslovima kojim se bavi. Dwayne je suosnivač i direktor kompanije Seven Bucks, globalnog preduzeća na više platformi koje posluje u svetu zabave čiji je cilj da na prvo mesto stavi svoje korisnike i ponudi im autentičnost i strast. Johnson i Seven Bucks Productions su nedavno sklopili partnerstvo sa Netflix-om kako bi snimili međunarodni akcioni triler „Red Notice“ koji se prikazuje u odabranim bioskopima i na Netflix-u i koji je oborio rekorde prvog premijernog dana i vikenda.

Povezana vest:  VEČERAS JE U KOMBANK ARENI POČEO SPEKTAKL "DISNEY ON ICE"!

Pored toga, Johnson i Seven Bucks Productions su sarađivali sa Disney-em na najvećem filmu ovog leta „Jungle Cruise“ čime su omiljeni zabavni park preneli na veliko platno. Johnson je nedavno završio produkciju New Line/ DC akcione franšize Black Adam, i trenutno se bavi produkcijom željno iščekivane druge sezone hit serije NBC-a Young Rock, koju su kreirali Nahnatchka Khan i Jeff Chiang, a izvršnu produkciju potpisuje Johnson sa svojom kompanijom Seven Bucks Productions.

Johnson je glumio i producirao brojne globalno uspešne filmove, uključujući Sony-ev Jumanji; Welcome to The Jungle i Jumanji: The Next Level koji su za Seven Bucks Production zaradili preko 1,7 miliona dolara širom sveta, kao i Universal-ov Hobbs & Show, postavivši rekord kao jedini naslov u 2019. godini koji je četiri sedmice bio u vrhu zarade od preko 700 miliona dolara širom sveta. Ostali filmovi uključuju Skyscraper studija Legendars, Rampage i Central Intelligence studija New Line Cinema i jedan od Disney-evih najuspešnijih animiranih mjuzikla – Moana.

Pored uspeha u svetu filma i televizije, Johnsonov je veoma uspešan i u svetu biznisa. Sa prihodima od filmova u iznosu od preko 10 milijardi dolara, Johnson predstavlja filmskog diva koji se iza sebe ima lepezu različitih uloga. Johnson se u avgustu 2020. godine udružio sa Danyem Garciaom i RedBird Capital kako bi kupili XFL – ligu profesionalnu američkog fudbala, a i osnivač je holding komapnije Siete Bucks Spirits čiji portfolio uključuje brend Teremana Tequila, lansiran u martu 2020. godine, koji je u prvoj godini prodaje oborio rekorde u industriji alkoholnih pića. Johnson je osnovao i ZOA Energy, a partneri su mu Dany Garcia, Dave Reinzi i John Shulman iz Jaggernaut Capital. ZOA Energy brend je postao najbrže rastući brend u kategoriji energetskih pića u 2021. godini. Johnson je kreirao i modne linije Project Rock i kolekciju za Under Armor inspirisanu Johnsonovom prepoznatljivom autentičnošću, napornim radom i stavljanjem kupca na prvo mesto. Njegov proaktivan pristup poslovanju i preduzetnički duh su pomogli brendu Uder Armour da u ponudu svojih proizvoda uključi i novi naučni pristup u kreiranju sportske opreme.

Povezana vest:  RISE nastavlja da podržava socijalno preduzetništvo na Zapadnom Balkanu i raspisuje drugi javni poziv za mlade društvene preduzetnike

Kao veliki filantrop, Johnson je aktivan i kao National Celebrity Wish Ambassador za Make-A-Wish Foundation i već dvadeset godina ispunjava želje bolesne dece širom nacije. Johnson je i aktivno uključen u rad Starlight Children’s Foundation koja se brine o osnovnim potrebama za 60 miliona kritično, hronično i smrtno bolesne dece širom sveta. U svojim filantropskim naporima, Johnson je posvećeno radi na tome da lično ostvari dečje želje i ispuni potrebe dece i porodica širom sveta, a koje su van mreže oganizacija.

Povezana vest:  Moda, igra i kreativnost: pogledajte kako izgleda nova Diesel kolekcija

Prenos dodele nagrada People’s Choice Awards 2021 na kanalu E! je u utorak, 7, decembra u 03:00 direktno iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija.  Veče će početi emisijom Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards i specijalnom reportažom sa crvenog tepiha u 01:00. People’s Choice Awards i Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards se rade u produkciji Den of Thieves sa izvršnim producentima Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.

Čitav spisak svih katergorija i nominovanih možete naći na internet adresi:  https://www.eonline.com/news/1305316/2021-peoples-choice-awards-complete-list-of-nominees.

Foto: Brian Bowen Smith