Otkako je kompanija Avon uvela revolucionarni ProtinolTM, ne prestaje da nas iznenađuje novitetima. Ovog puta, svoje poznate Anew skin-care proizvode obogaćuje Protinolomtm i predstavlja – Dual Eye kremu za ublažavanje podočnjaka i Dual Eye lifting kremu za predeo oko očiju koje podmlađuju kožu oko očiju za samo 48 sati*. Višestruko nagrađivani, nosilac prestižne Edison nagradeProtinoltm, pospešuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se bore protiv znakova starenja.

Povezana vest:  Nova Schauma Fresh It Up! za kosu tinejdžera

Uz Dual Eye kremu za ublažavanje podočnjaka sa Protinolomtm, tamni podočnjaci, otečenost i senke oko očiju, počinju da se povlače već nakon 48 sati. Ovaj korektor sastoji se od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena, a formulisan je antioksidansima i ekstraktom morskih algi. Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka, korišćenjem dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuje tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika**.

Povezana vest:  Kozmo predstavlja prirodnu kozmetiku za negu kose i kože - Mythos lepota direktno iz masline

Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolomtm, služi za zatezanje kapaka, sačinjena je od kreme bez ulja i laganog gela, koji u sebi kriju aminokiseline i kofein. Ova dvofazna formula pospešuje hidrataciju i koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled.

„Dvofazne Anew kreme sa Protinolomtm važno je koristiti dva puta dnevno, kako bi se video pun efekat liftinga, zatezanja kože i ublažavanje crnih krugova oko očiju. Koža ispod očiju je veoma delikatna, te je kreme potrebno nanositi nežnim pokretima jagodica prstiju. Neophodno je voditi računa da kožu u ovom predelu ne rastežete“, izjavila je dr Tamara Maravić, dermatolog i vlasnica ordinacije Dermanova, stručno pojačanje Avon Anew linije za negu kože.

Povezana vest:  Crveni krst Beograd obeležava Nedelju solidarnosti

Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm  dostupne su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

*Zasnovano na korisničkoj studiji sa 130 osoba

**Zasnovano na korisničkoj studiji 99 osoba