Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine i Humanitarna organizacija Lajflajn iz Čikaga uručili su novu kompjutersku sobu mališanima Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ u Pančevu. Ovaj poklon će biti od ključnog značaja da omogući deci da kvalitetno provedu vreme u učenju i u unapređenju njihovih kompjuterskih veština, što su svojom velikodušnom donacijom omogućili gospodin i gospođa Dejvid i Nada Stivens.

Kompjuterska soba je opremljena sa potpuno novim kompjuterima i štampačem u boji. Takođe, zidovi i pod su kompletno renovirani, a postavljene su i nove električne instalacije, internet mreža i rasveta. Prostorija je takođe potpuno opremljena novim stolicama, stolovima, policama za knjige i plutanim tablama.

Povezana vest:  Nove herojske priče - dodeljena priznanja Herojima 2022.

„Veoma sam zahvalna gospodinu Dejvidu i gospođi Nadi Stivens koji su ovom donacijom pružili deci priliku da prošire svoja znanja, razviju nova interesovanja i zabavljaju se koristeći savremenu tehnologiju. Zahvaljujući Lajflajn Čikago i mojoj Fondaciji u Beogradu, deca iz ovog doma znaju da uvek mislimo na njih. Pružajući deci bolje uslove za učenje, mi podržavamo njihovu budućnost“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Povezana vest:  Otvoren klub PUBLIC AFFAIR

Vladimir Stevanovski, direktor Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak” u Pančevu, izrazio je zahvalnost Nj.K.V. Princezi Katarini, g-dinu i g-đi Stivens i Humanitarnoj organizaciji Lajflajn iz Čikaga.

„U ime dece najsrdačnije se zahvaljujem Nj.K.V. Princezi Katarini i Humanitarnoj organizaciji Lajflajn iz Čikaga, koji godinama velikodušno pomažu deci u svim našim ustanovama. Donacija kompjuterske sobe od strane gospodina i gospođe Stivens je od velikog značaja jer će nam pomoći da lakše sprovodimo planirane aktivnosti i programe“, rekao je gospodin Stevanovski. 

Povezana vest:  Tužioci odustali od tužbe protiv Dejvida Koperfilda