Kvalitetan san od vitalnog je značaja za naše raspoloženje, zdravlje i kožu. Iako se nama možda čini da naše telo odmara kao i mi, dok spavamo, u telu se odvijaju važni procesi obnavljanja kože. Nema boljeg osećaja nego kada se probudimo odmorni i sveži, sve zahvaljujući dobrom snu. Upravo zato je on najmoćniji prirodni saveznik lepote, a uz odgovarajuću negu ovaj povoljan učinak se može dodatno pospešiti.

Povezana vest:  FRIKOMOV ANGRY BIRDS KARAVAN OBIŠAO SRBIJU

Upoznajte NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora koji pomaže vašoj koži da maksimalno iskoristi vaše noći, a vama daruje čvrst i blistav ten čim se probudite.  Zahvaljujući formuli sa čistim koenzimom Q10 u dvostrukoj koncentraciji obnavlja kožu energijom kako bi se maksimalno povećao prirodni noćni proces njenog obnavljanja.

Tome dodatno doprinosi i provitamin B5 koji podstiče vlastiti proces regeneracije kako bi neutralisao oštećenja nakupljena tokom dana.

Povezana vest:  Otvoren sedmi po redu Mikser Festival

Nikako ne smemo zanemariti opuštajući mirisni sastav NIVEA Q10 Power noćnog seruma protiv bora koji je posebno dizajniran kako bi umirio vaša čula i opustio vas za miran i kvalitetan san.

  • Podstiče obnavljanje kože tokom noći za vidljivo čvršću kožu sledećeg jutra.
  • Pruža osjećaj smirene kože koja je osetno svežija, odmorena i zdravog izgleda.
  • Nakon jedne noći: koža je na dodir osvežena.
  • Nakon 14 noći: vidljivo smanjenje dubljih bora.
  • Nakon 28 noći: bore se dodatno smanjuju.
Povezana vest:  Kim Kardašijan: Nisam profitirala od svog venčanja

Dostupno od februara 2022.

NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora, 50 ml preporučena maloprodajna cena 1.671,83rsd