Poznati italijanski brend LIU JO predstavio je novu kolekciju za proleće/leto u kojoj se prepliću elegantni i casual komadi stvoreni za apsolutnu slobodu pokreta.

Dok glamurozni dizajn i bogate teksture naglašavaju prefinjenost, floralni print unosi dašak svežine i razigranosti u svaki model.

Lepršave haljine idealan su izbor za prve tople dane, kao i majice u svim varijantama, koje možete nositi uz omiljeni džins, pantalone širokih nogavica ili čak trenerke.

Povezana vest:  Kako da postanete majstor za pripremu obroka – saveti nutricioniste

Bilo da posegnete za pink bomber jaknom uz koju se lako postiže status ikone stila, za ležernim a opet elegantnim pantalonama grafičkog printa ili pak kratkim sakoom od tvida, s ovim komadima izgradićete osnovu vaših prolećnih stajlinga.

Bomber jakna    pantalone          maxi haljina                      torbica                                 cvetna mini haljina

Povezana vest:  „Društvo, ko vozi kući?“ besplatan prevoz za posetioce Belgrade Beer Festa iz većih gradova Srbije

Kolekcija donosi i nezaobilazne aksesoare među kojima dominiraju torbe u raznim bojama, formama i veličinama. Tamniji kolorit zamenile su nežnije nijanse roze, žute i plave, koje će osvežiti svaku vašu odevnu kombinaciju.

Nova kolekcija dostupna je u prodavnici LIU JO u Knez Mihailovoj 33 u Beogradu, kao  i u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na Fashion&Friends webshopu i mobilnoj aplikaciji.

Povezana vest:  SIMBOLIČNO VENČANJE U DELTA CITYJU