victoria_beckham_1

Trudna Viktorija Bekam želi da pozira gola za Vogue

Nekadašnja pevačica, a sada model i modna dizajnerka, Viktorija Bekam (Victoria Beckham), navodno pregovara sam magazinom Vogue, na čijim bi se stranicama trebala pojaviti potpuno gola i to za vreme trudnoće.

Prema pisanju magazina Star, bivša članica grupe Spice Girls i supruga engleskog fudbalera Dejvida Bekama, pregovara sa urednicom magazina Vogue, Anom Vintur (Ann Wintour), o mogućnosti da pozira gola i pokaže svoju četvrtu trudnoću.

Povezana vest:  Ruska kompanija najavljuje hotel u orbiti oko Zemlje

-Ovo nije uobičajena stvar za Vogue, ali tim ovog magazina sve može pretvoriti u modu. Ana je veoma zainteresovana. To izdanje magazina će veoma brzo biti rasprodano jer je Viktorija dizajnerska ikona. Iako još ništa nije potpisano, Viktorija želi da bude najseksi trudnica koja je dospela na naslovnicu jednog magazina. To bi moglo značajno da doprinese njenoj karijeri – rekao je pouzdan izvor.

Povezana vest:  LA PRALINE BOULANGIER - FRANCUSKA PEKARA NA VRAČARU

Američka glumica Demi Mur (Moore) se skinula za naslovnicu magazina Vanity Fair još 1991. godine kada je bila u osmom mesecu trudnoće, a to su učinile i još neke slavne ličnosti.