Handball_the_ball

ČELENDŽ KUP

Ivić: idemo u Francusku po pobedu

 

Šef stručnog štaba ženskog rukometnog kluba Jagodina Zoran Ivić izjavio je danas da njegove izabranice odlazi u Francusku po pobedu u revanš meču osmine finala Čelendž kupa protiv Mio Biganoa.

-Igraćemo odgovorno, disciplinovano svih 60 minuta, bez nervoze i rasterećeni. Pobedili smo kod kuće i Francuskinje su sada pod pritiskom jer moraju da jure rezultat – naveo je Ivić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Peruničić uoči starta na EP: Verujem da smo sazreli

Kako je dodao, ekipa na čijem je čelu utakmici sa Francuskinjama prilazi kao i svakoj drugoj i u taktičkom pogledu neće biti većih promena u odnosu na drugo poluvreme prvog susreta.

-Očekujem da napravimo dobar rezultat i ostvarimo prolaz u dalje nadmetanje u Čelendž kupu. Ambicije su nam da se nađemo u završnici takmičenja – zaključio je Ivić.

Povezana vest:  Marsenić: Partizanu dugujem sve

Prvotimac Jagodine, reprezentativka Srbije Marina Dmitrović, poručila je da ekipa, bez obzira što igra u gostima, „ide na pobedu“.

-Naše je da se držimo dogovorenog, da ih uhvatimo u naš ritam i neće biti problema – optimista je Dmitrović.

Jagodinke put Francuske kreću sutra, a utakmica se igra 12. februara. U prvom mecu, 5. februara, Jagodina je svom terenu savladala Mio Bigano rezultatom 31:28 (14:19).

Povezana vest:  Hrvatska ubedljivo do bronzane medalje