001_dan_zaljubljenih

Finalni dani takmičenja za najbolju ljubavnu poruku u UŠĆE Shopping Centru!

 

Tokom prve nedelje proslave ljubavi i romantičnih osećanja „Dani zaljubljenih u UŠĆU“ stiglo je preko 2,500 ljubavnih poruka. Zaljubljeni i oni koji vole nekoga, svoje najlepše ljubavne poruke mogu da postave na vebsajt UŠĆE Shopping Centra ili da ostave u „ljubavnom ćošetu“ koji se nalazi u prizemlju  Centra, sve do četvrtka 10. februara.

Povezana vest:  Uz ples i dobru zabavu kompanija Carlsberg Srbija predstavila savršenu kombinaciju piva i limuna – letnji novitet LAV twist limun

Svi oni čije poruke posetioci UŠĆE sajta ocene kao najlepše, biće u prilici da osvoje vredne nagrade: romantični vikend za dvoje, nagradni vaučer za kupovinu u UŠĆU za nju i njega i  vaučere za romantičnu večeru.  Dodela nagrada biće organizovana na Dan zaljubljenih, 14. februara u UŠĆE Shopping Centru.

U okviru dvonedeljne proslave ljubavi i romantičnih osećanja koja se pod sloganom „Dani zaljubljenih u UŠĆU“ po prvi put održava od 01. do 14. februara u UŠĆE Shopping Centru, svi zaljubljeni mogu da učestvuju u nagradnom takmičenju za najbolju ljubavnu poruku.

Povezana vest:  Šesnaesti Festival nauke od 4. do 6. maja donosi najveću naučnu zabavu u ovom delu Evrope