JLo2

Dženifer Lopez postala prvi globalni ambasador brenda Gillette Venus

Profesionalno, svet je zna kao muzičku ikonu, glumicu, dizajnera, televizijskog producenta i filantropa; privatno je posvećena žena, majka, sestra i prijatelj. Dženifer Lopez, najveća moderna boginja sada je jedna i jedina Venus boginja. Kao prvi svetski ambasador brenda Venus ikada, ona će inspirisati žene širom sveta da otkriju „boginju u sebi”, odnosno osećaj samopouzdanja, snage i lepote, spolja i iznutra. Lopez i njene neverovatne noge će biti zvezde  marketinške kampanje za Venus tokom 2011. godine, koja uključuje televizijsko i novinsko oglašavanje, odnose sa javnošću, digitalne i društvene mreže i komunikaciju na mestima prodaje. Takođe, kampanja uključuje i rimejk Venus himne u izvođenju Dženifer Lopez.

Povezana vest:  Marfin Travel kartica sa popustima u svim pravcima

“Venus brend osnažuje žene i obraća se boginji u svakoj od nas”, kaže Lopezova.“Svaka žena je boginja kada pusti najlepšu žensku stranu da isijava. Venus čuva moje noge lepim, dajući mi samopouzdanje da se osećam baš kao boginja”.

“Dženifer je Venus boginja u svakom smislu te reči. Naš brend slavi višedimenzionalnost žena i niko to ne otelovljuje više od nje”, kažu iz kompanije P&G. “Nisi boginja samo u bitnim momentima u životu, već i u onim manjim, takođe. Dženifer je u deo ove kampanje dala većinu svog ličnog iskustva i ona je svakim svojim delom boginja- kada se opušta kod kuće sa decom, ili nastupa na sceni pokazujući te „rock star” noge.”

Povezana vest:  Proglašeni pobednici "J factory film za 60 sekundi"

Dženifer dodaje: “Muzika je jedna od mojih najvećih strasti, pa mi je mogućnost da snimim i izvodim rimejk Venus himne zaista specijalni deo ove kampanje. Volim što mogu da izrazim svoju strast i kreativnost i, nadam se, da inspirišem druge žene da urade isto šta god volele da rade.”