IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju METALLISK espreso lončić za grejnu ploču 0,4 l s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggnn), da prestanu da ga koriste i da se obrate kompaniji IKEA radi punog povraćaja novca.

Bezbednost je glavni prioritet za kompaniju IKEA i stoga povlačimo METALLISK espreso lončić s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggnn), zbog povećanog rizika od pucanja proizvoda tokom upotrebe. Rizik je povećan nakon promene materijala i konstrukcije bezbednosnog ventila, pa su samo proizvodi s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika (srebrne/sive boje) uključeni u povlačenje. Ovo povlačenje ne utiče ni na jednu drugu jedinicu.

Povezana vest:  PETGANCE – Izbor za najelegantnijeg kućnog ljubimca 2. jula u Delta Cityu

METALLISK espreso lončić s bezbednosnim ventilom od nerđajućeg čelika, s oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggnn), može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA radi punog povraćaja novca. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban.

Za više informacija posetite www.ikea.rs ili se obrati kompaniji IKEA besplatno pozivom na 011/7 555 444.

IKEA se izvinjava zbog neprijatnosti koje bi ovo povlačenje moglo da izazove.

Povezana vest:  Udruženje Živojin Mišić proglasilo je pobednike nacionalnog takmičenja koji će se boriti za titulu najboljeg nastavnika sveta