U Studiju hotela Hyatt Regency u Beogradu, pred mnogobrojnim prijateljima i saradnicima, Marija Kilibarda je predstavila svoju drugu po redu kolekciju nakita, Present, njenog brenda KI.

Prva kolekcija je bila prepoznatljiva po lavirintu, dok je ova kolekcija ima novu, jednako jaku poruku – važnost sadašnjeg trenutka i prisutnost, a glavni motiv je pin.

’’Kolekcija Present je više od nakita. Ona je izraz samopouzdanja da svoju filozofiju života ponosno nosimo i pokažemo svetu. Dokaz naše mudrosti da, poput čarolije, obične trenutke pretvaramo u večne. Lični putokaz i poziv da se bez zadrške prepustimo trenutku.’’ – kaže Marija o svojoj novoj kolekciji

Povezana vest:  Drugo veče 13. Next internacionlne smotre mode u Kotoru

Nova linija nakita rađena je u saradnji sa zlatarom Stefanović  1886 i donosi sofisticirane i autenticne komade nakita izrađene od srebra i 14-karatnog zlata. Jedino čisti i trajni materijali su dostojni ove intimne priče, a čine ih prstenje, minđuše, ogrlice i narukvice. Oblikovani su tako da plene svojom jednostavnošću, a onoga ko ih nosi uvek podsećaju na ono što je jedino važno – biti ovde i sada!

Povezana vest:  Doček 2017. u Beču

Marija Kilibarda se obratilia svojim gostima na promociji i otkrila da iza inspiracije za kolekciju Present stoji njen dragi kolega Slavko Beleslin.

Promociju je pratio video  sa Marijinim fotografijama i snažnom i emotivnom porukom, koja je mnoge dovela do suza.

Nova kolekcija KI nakita dostupna je na sajtu www.ki.co.rs

Instagram: @ki.brands

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Povezana vest:  Smoki party pack žurka u 16-ici sa inspektorom Blažom