XXI vek otvara nove izazove i mogućnosti za umetničko stvaralaštvo, van konvecionalnih narativa i formalnih kvalifikacija. U današnje vreme, dovoljno je da imate izvesnu dozu samopouzdanja i hrabrosti, talenta koji pokreće snažna volja i samodisciplina, pa da zasijate u punom svetlu.

Slaveći upravo jednu takvu priču, Chivas je 16. marta organizovao spektakularan I RISE. WE RISE. događaj u čast svih onih uspešnih ljudi koji su do svog uspeha došli na jedan originalan i poseban način. Mnogobrojni VIP gosti, kao i najpoznatiji domaći influenseri, prisustvovali su neobičnom tematskom narativu čija je svrha bila da predstavi razvojni put jedne posebne grupe ljudi. Tako su prisutni kroz različite vizuelne i audio performanse mogli da steknu bliži uvid o nekonvencionalnim putevima uspeha kojim su se kretali naši „umetnici uspeha“.

Povezana vest:  Dečiji mjuzikl „Kišobran za troje“ u Delta City teatru

Reč je o dobro poznatim imenima koja su, svako u svom kreativnom polju, ostvarila zavidne profesionalne ciljeve i stekla poštovanje velikog broja ljudi: pevačica Sara Jo, fotograf Dušan Petrović, stilistkinja Vanja Pantin, DJ Peppe, kao i Danilo Božović, nagrađivani barmen, autor knjige o bartendingu i vlasnik jednog od najboljih barova u Majamiju.

Uživajući u prefinjenim ukusima Chivas-a Regal 12, XV i 18, posetioci su imali priliku da upoznaju njihove uspešne priče kroz mnogobrojne kreativne koncepte, krećući se kroz foto-kornere i svojevrsne Chivas zone u jednoj velikoj pozorišnoj predstavi koju su kao domaćini vodili amaterski glumci.

Povezana vest:  UNIQA I SAŠA ĐORĐEVIĆ POSETILI PRIHVATILIŠTE ZA DECU

Planetarno popularni škotski brend Chivas Regal, koji svoje korene vuče još iz daleke 1801. godine,  sinonim je za vrhunski kvalitet i luksuz. Negujući svoju dugu tradiciju kroz najstariju operativnu destileriju viskija u škotskom Highlands-u, Chivas je ovim povodom ujedno predstavio i svoje nove, redizajnirane boce za Chivas Regal 12 i XV, a više o tome možete saznati putem njihovog zvaničnog linka www.chivas.com.

Pored besprekornog stilskog aranžmana, sjajne muzike i lucidnih iznenađenja poput jedinstvenog Chivas koktela po posebno osmišljenom receptu samo za ovaj događaj, kulminacija večeri je nastupila u otvorenom Rooftop baru na samom vrhu hotela. Gosti su tu, uz veličanstven panoramski pogled, do kraja večeri uživali u sjajnom nastupu Sare Jo, koja je publici priredila jedno divno iskustvo.

Povezana vest:  Švedska princeza Viktorija uganula zglob na skijanju

Gradacijskim kretanjem od prizemlja ka vrhu, Chivas je ovim događajem na jedan inventivan način predstavio liniju kretanja svih uspešnih priča. Biti predan radu, osloboditi svoju kreativnost i verovati u sopstvene mogućnosti, okružiti se prijateljima koji sanjaju iste snove i koji vas podržavaju na vašem razvojnom putu (kao i vi njih), znači da, pre ili kasnije, uspeh postaje hustle, a hustle vaš način života. I RISE.WE RISE.

Foto: Nenad Dimić i Benny Gasi