Ukoliko uživaš da kod kuće pripremaš poslastice sa Dr. Oetker proizvodima za članove porodice i prijatelje, dobrodošla/o si da uzmeš učešće u posebnom nagradnom konkursu. Pošalji omiljeni recept, ili više njih, sa Dr. Oetker Praškom za pecivo i/ili Vanilin šećerom na adresu i pružiće ti se prilika da se upravo tvoj recept sa tvojim potpisom pojavi na višemilionskom tiražu pakovanja Dr. Oetker Praška za pecivo ili Vanilin šećera godinu dana. Konkurs je u toku i otvoren je za slanje recepata do kraja juna a sve informacije su na linku.

Povezana vest:  Troja odložena za iduću godinu

Svako ko priprema kolače, torte, deserte može da se prijavi na aktuelni Dr. Oetker nagradni konkurs jer isti ne zahteva profesionalne veštine u pripremi poslastica, nego zapravo očekuje da tvoje omiljene recepte koje deliš sa najmilijima podeliš i na stranici Receptoteka, a potom uz malo sreće i sa celom zemljom.

Ako ne možeš da se odlučiš koji recept da pošalješ pozovi mamu, baku, sestru, priseti se tvojh omiljenih poslastica iz detinjstva, nedeljnih ručkova ili drugih porodičnih okupljanja, verujemo da ćeš pronaći inspiraciju.

Povezana vest:  Šonu Penu nagrada za humanitarni rad