Zahvaljujući saznanjima o štetnosti nezaštićenog izlaganja suncu, zaštita od sunca danas je postala neizostavna navika poput pranja zuba.

Ipak, postoje „oni“ dani kada, čak i ako smo apsolutno svesni koliko je to važno, propuštamo da na lice nanesemo preparat za zaštitu od sunca. Svakodnevica je sve užurbanija, vremena imamo sve manje, a kreme za zaštitu od sunca zahtevaju da neko vreme sačekate da se upiju ili čak ostavljaju trag koji duže traje, vidi se i smeta.

Ali, od ovog leta stvari se u tom pogledu menjaju.

Upotreba preparata za zaštitu od sunca, nikada nije bila jednostavnija nego sada.

Iz Eucerin® istraživačkog centra, već dokazano efikasnoj Eucerin® liniji za zaštitu od sunca, pridružio se Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+!

Povezana vest:  Britanski muzej: Nojeva barka je bila okrugla

Ovaj ultralagani fluid odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Zahvaljujući tome će vašu dnevnu rutinu zaštite lica od sunca pretvoriti u naviku u kojoj uživate.

Ali, jednostavnost upotrebe Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ nije njegova jedina prednost. Ovaj preparat takođe:

  • Povećava hidrataciju vaše kože do 25%
  • Obezbeđuje zaštitu DNK kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem
  • Pruža veoma visoku UVA i UVB zaštitu, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS)

Tajna jedinstvenosti formulacije Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ je u Hidro-tech complex-u, kombinaciji hidrirajućih sastojaka, koju čine hijaluronska kiselina, prirodni vlažeći faktori i glicerin. Zahvaljujući intezivnoj hidrataciji koju obezbeđuje ovaj kompleks, vaša koža je istovremeno sveža, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata!

Povezana vest:  U stampedu u Pamploni povređene 23 osobe

Tokom ispitivanja u kojem je učestvovalo 35 žena od 18 do 65 godina, 89% izjasnilo se da je nakon nanošenja Eucerin®Hydro Protect Ultraganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ njihova koža trenutno hidrirana, 100% ocenilo je da se preparat lako razmazuje, a 90% da je odličan za ponovno nanošenje.

Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ upotrebljava se veoma jednostavno – pre nanošenja temeljno očistite kožu, blago promoćkajte bočicu, na dlan istisnite deblju liniju preparata koja se proteže od korena dlana do vrha sredjeg prista i na kraju utrljajte u kožu lica, vrata i dekoltea. Ukoliko duže boravite napolju, nakon nekoliko sati ponovo nanesite Eucerin® Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+.

Povezana vest:  U Sava centru dodeljni Oskari popularnosti za 2010. (FOTO)

I to je sve što vam je potrebno za bezbrižno uživanje u sučanim danima sa novim samopouzdanjem i sigurnošću u zaštićenost vaše kože!

INFO PLUS: U skladu sa politikom održivosti i zaštite životne sredine brenda Eucerin® formulacije Eucerin® preparata za zaštitu od sunca ne sadrže mikroplastiku, a iz pakovanja su, kao kod svih Eucerin® proizvoda, isključena štampana uputstva. Detaljne infomacije o preparatima možete saznati na sajtu www.eucerin.rs.