Ovog vikenda, Sajam je bio centar za sve ljubitelje urbane kulture. Najveći festival patika i dobrog provoda na Balkanu – Sneakerville, izmestio se sa poznate lokacije i otvorio posetiocima vrata u Hali 2 Beogradskog sajma. Tokom celog dana više od 25.000 ljudi uživalo je u raznovrsnoj ponudi svetskih i domaćih brendova, brojnim aktivacijama i sjajnoj atmosferi za koju su bili zaduženi vodeći muzički izvođači.

Povezana vest:  Amerikanke poludele za knjigama samopomoći o Francuskinjama

Svi zainteresovani oprobali su se u raznim aktivnostima na štandovima vodećih svetskih i domaćih brendova sportske opreme, ali i upoznali sa najnovijim kolekcijama koje su eksluzivno bile predstavljene upravo na ovom festivalu. Osim brendova Nike, adidas, Reebok, New Balance, Converse, Puma i Vans, na ovogodišnjem Sneakerville-u posetioce su oduševili i poznati sneaker koncepti: Buzz, Tike, Remiks i Dunk Shop.

Povezana vest:  Vreme je za poklone - poklanjamo vam 3 Avon Mark Lip Lacquer tečna mat ruža!!!

Ceo festival bio je u znaku kolaboracija, a posetioci su uživali i u sadržajima iz različitih oblasti umetnosti, gastronomije, muzike. Nakon celodnevnih zabavnih aktivnosti, u večernjim satima atmosferu su doveli do usijanja nastupiti dobro poznatih muzičkih imena – BEBI, MIHA I DINO, SAJFER, INDOĐIJA, SURREAL I FOX, MIMI MERCEDEZ, CORONA I RIMSKI, SARA JO i RASTA.

Ujedno, ovo je bila sjajna prilika da se posetioci pozdrave sa jednom od najznačajnijih lokacija u Beogradu koja će uskoro dobiti novi sjaj.

Povezana vest:  Samo uživaj uz uzbudljiv TikTok challenge