Da je kvalitet najbolji recept, potvrdile su i Kristina Gašpar i Marina Stanojević, dve strastvene ljubiteljke kulinarskih čarolija, koje su pobedile na konkursu „Dr. Oetker sa tvojim potpisom“. Njihovi posebni recepti za Kokos kiflice i Rešetkasti kolač sa višnjama će krasiti pakovanja Dr. Oetker Vanilin šećera i Praška za pecivo, i takva serija proizvoda će biti dostupna potrošačima tokom narednih godinu dana.

Povezana vest:  Srbija na prvom mestu po broju preminulih od karcinoma dojke

Ova inicijativa ima poseban značaj jer tradicija Dr. Oetker Praška za pecivo proslavlja 130 godina postojanja ove godine, dok je Vanilin šećer  njegov neodvojivi saveznik za pripremu poslastica.

Kristina Gašpar i Marina Stanojević, pored svog talenta, dele i ljubav prema poslasticama. Kroz ovaj konkurs su dobile priliku, ne samo da dele svoje recepte sa drugima, već i da postanu deo dugogodišnje Dr. Oetker tradicije. Njihova pobeda ističe važnost deljenja omiljenih recepata sa najmilijima, a posebno na stranici Receptoteka gde se okupljaju ljubitelji kuvanja iz celog sveta.

Povezana vest:  Pad popularnosti Kim Kardašijan i njenog rijalitija

Dr. Oetker-ov konkurs nije samo prilika za ljubitelje kuvanja da pokažu svoj talenat, već je i podsećanje na divne trenutke iz detinjstva i porodičnih okupljanja. Recepti dostupni na Receptoteka stranici su dragoceni izvor inspiracije koji podsećaju na ukuse i mirise koji nas vraćaju u toplinu porodičnog doma.

Potražite Dr. Oetker Vanilin šećer i Prašak za pecivo sa receptima Kristine Gašpar i Marine Stanojević, na policama prodavnica širom zemlje. Pružite sebi priliku da oživite svoje najdraže kulinarske uspomene i doživite poslastice na potpuno novi način sa Dr. Oetker proizvodima.

Povezana vest:  Povratak „legende“