Povodom proslave 20 godina uspešnog poslovanja kompanija Lilly Drogerie odlučila je da nagradi svoje verne potrošače. U periodu od 20. novembra do 22. decembra svaki kupac koji je ostvario kupovinu u vrednosti od 2.000 dinara ili više, imao je pravo na učešće u nagradnoj igri pod nazivom „20 godina smo zajedno“.

Danas je širom Srbije otvoreno više od 200 Lilly drogerija sa apotekom, što ne bi bilo moguće bez podrške sugrađana i kupaca, a upravo iz tog razloga, u znak zahvalnosti, kompanija je odlučila da obraduje verne potrošače i nagradi njihovu lojalnost.

Povezana vest:  Učenici iz Domova „Drinka Pavlović" i „Jovan Jovanović Zmaj" najnoviji diplomci škole novogodišnje magije u UŠĆE Shopping Centru

Lilly je na nedeljnom nivou poklanjao pet kartica u vrednosti od 20.000 dinara za kupovinu u Lilly drogerijama, zatim je podelio 20 poklon paketa svakog dana, a svečanim događajem u TC Galerija predstavljeni su dobtnici dve glavne nagrade – automobila Fiat 500. Poznati glumac Luka Raco proglasio je pobednike koji su sa nestrpljenjem čekali da ovaj izvanredan automobil odvezu kući.

Povezana vest:  Dodeljene nagrade mladima koji pokreću biznise za rešavanje društvenih problema u Srbiji