Kompanija Lilly Drogerie u saradnji sa parfemskim brendom Karl Lagerfeld, održala je u TC Galerija promociju parfema ove čuvene modne legende. Događaj je okupio veliki broj poznatih ličnosti koji su imali priliku da dožive raskoš mirisnih kreacija i zavire u čudesni olfaktorni orman Karla Lagerfelda.

Karl Lagerfeld, telentovan, kreativan i strastveni zaljubljenik u modu, 1978. godine upustio se u ulogu tvorca parfema. Njegove reči „Volim parfeme. Volim ženske mirise. Volim mirise za muškarce. Oni čine život lepšim. Miris je, u suštini, moda za nos.“ – uvek će ostati upamćene. Ova ljubav vodila ga je da kreira parfeme krojene da se nose poput odevnih predmeta, tako da budu što bliži vama.

Povezana vest:  Otvaranje Katapult shopa u Delta City-ju 15. decembra

Kolekcija Les Parfums MATIERES

Legendarni modni dizajner je predstavio novu stranu tipičnih parfemskih nota, sličnu svetu mode. Ovu liniju mirisa čine četiri parfemska “para”, ukupno osam mirisa za žene i muškarce.  Karl ih je kreirao, dizajnirao, i oblikovao tako da stvori kreativni, olfaktorni orman, dok su mirisi „krojeni“ poput njegovih omiljenih tkanina.

Povezana vest:  MIKSER POZIVA NA UČEŠĆE NA „MIKSER DESIGN MARKETU"

Kolekcija Fashion City Collection

Svet Karl Lagerfeld mirisa dopunjuje linija posvećena njegovim omiljenim gradovima, u kojima je živeo, stvarao, koji su ga nadahnjivali. On je putovao svetom sa radoznalošću deteta, večito u potrazi za novim kreativnim otkrićima. Dok se njegova rana sećanja vezuju za Nemačku, eminentni pariski dizajner je pre svega bio građanin sveta, tečno govoreći univerzalne jezike mode i umetnosti. Određeni gradovi dominirali su njegovom izvanrednom karijerom – oni u kojima je živeo i dizajnirao svoje kolekcije – dok su drugi bili povremeni tereni za kreativno istraživanje. Ipak, svi su ostavili neizbrisiv trag u mnogostranom stvaralaštvu, a upravo po njima je nazvao svoju liniju parfema – Hamburg, Rim, Beč, Pariz, Tokio i Njujork.

Povezana vest:  Otkrivamo šta spaja Zvončicu, Hulka, Jodu i Žapca Kermita sa jednim legendarnim teniserom, a ima veze i sa Srbijom

Karl Lagerfeld mirise možete pronaći u svim Lilly drogerijama, a na vama je samo da izaberete koja mirisna kreacija će postati vaš favorit.