Viktoriji Bekam ponuđeno 40 milona dolara da dizajnira hotel u Dubajiu

 

victoria_beckhamBivšoj članici „Spajs grilsa“ i supruzi fudbalera Dejvida Bekama – Viktoriji Bekam vladar Dubaija Šeik Mohamed bin Rašid al Mokoum ponudio ej 40 miliona dolara za dizajniranje hotela mode u Dubajiu. Hotel će biti pozicioniran na ostrvu Mode koji se nalazi na jednom od 300 ostrva koji se zovu Svet.

Povezana vest:  Belgrade Fashion Week: Plac kreativnosti

Šeik je takođe naglasio da je tražio i poznatog svetskog kreatora Karla Lagerfilda da se pridruži projektu. Ipak, postoji problem zbog obaveza poznate pevačice dok je prijatelj porodice Bekam rekao:

-U koliko Viktorija prihvati ponudu ona će želeti da aktivno učestvuje u tom projektu i u donošenju odluka. Takođe, Bekam je potpuno šokiran sumom koja se nudi tokom tekuće recesije.

Povezana vest:  NIVEA CELLular Anti-Age linija dobila Nielsen nagradu za inovaciju

Posle nekoliko razmenjenih mejlova on je rekao da je Šeik tražio pomoć da Viktorija dizajnira sve u hotelu od spavaćih soba do tipa ormara i nameštaja.

U ponedeljak uveče portparol Bekamovih je rekla: – Viktorija se uvek trudi da njeno poslovanje bude maksimalno ali za sada je njen jedini focus nedelja mode u Njujorku koja se održava sledećeg meseca.