alpha_bank_dobitnici_1

Uručene nagrade dobitnicima Alpha Bank nagradne igre „Vaša nova Visa za put do Pariza”

Velika Alpha Bank nagradna igra „Vaša nova Visa za put do Pariza“ završena je izvlačenjem dobitnika 4. marta 2011. godine, a nagrade su srećnim dobitnicima svečano uručene juče, u prostorijama Banke. Nagradna igra bila je namenjena svim novim korisnicima  Alpha Bank Visa kreditnih kartica, dok je glavna nagrada bila – put u Pariz za dvoje.

alpha_bank_dobitniciMeđu brojnim prijavljenim učesnicima, izvučeno je 22 dobitnika Alpha Bank nagradne igre „Vaša nova Visa za put do Pariza“. Pored laptopova, mobilnih telefona, vaučera za kupovinu u vrednosti od 20.000 RSD i Alpha Bank Visa Electron Enter kartica sa iznosom od 10.000 RSD, dodeljena je i glavna nagrada – Put u Pariz za dve osobe. Nagradu je osvojio Vitomir Jovičić iz Beograda.

Povezana vest:  Lidl i Essity za lepši život svakog deteta

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da na ovako lep način obradujemo nove korisnike sledećih Alpha Bank Visa kreditnih kartica: Visa Classic, Visa Benefit ili Visa Gold  i time im zahvalimo na poverenju koje su nam ukazali. Istovremeno, želeli smo da ukažemo javnosti na brojne pogodnosti kontinuiranog korišćenja Alpha Bank Visa kreditnih kartica, kao što su: popusti za kupovinu kod Alpha Bank partnera, putno osiguranje, refinansiranje kreditnih kartica i kredita, plaćanje određenih mesečnih računa bez naknade itd. Smatram da su akcije ove vrste od velikog značaja, da nailaze na pozitivne reakcije građana, a Alpha Bank na ovaj način želi da pokaže da je moto njenog poslovanja oduvek bila prvenstveno dobrobit njenih klijenata. Želim da iskoristim ovu priliku da se zahvalim partnerima Banke koju su podržali ovu nagradnu igru, a to su: Faros Travel, List Computers, Alpha Copy i Eurosalon Home Center. Takođe, čestitam svim srećnim dobitnicima osvajanje vrednih nagrada i nadam se da ćemo se u budućnosti još češće okupljati ovako lepim povodom.” – izjavio je Zoran Stojaković, direktor poslovne mreže Alpha Banke.

Povezana vest:  Skupština Fortenova grupe: Vlasnici velikom većinom prisutnih akcionara podržali sve predložene odluke