Nova serija VIP Veliki brat od 30. januara

 

vip_VBČetvrta serija „VIP Veliki brat“ biće na programu televizije Pink od subote, i moći će, kao regionalni rialiti šou, da se prati u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

-Produkcija se sprema da dočeka stanare kuće; oni su u hotelskom karantinu, a njihov identitet ne mogu ni da demantujem, ni da potvrdim – rekla je Marinela Kvapil, portparol produkcijske kuche „Emoušn“.

Povezana vest:  Da li znate šta povezuje Meksiko, Jamajku, Crnu Goru i Zlatibor?

Kao stanari kuće „Velikog brata“ u medijima su pominjani Anabela Đogani, Romana Panić, Zorana Pavić, Era Ojdanić, Bora Drljača, Divna Karleuša – majka turbo folk pevačice Jelene, makedonski transvestit Boki 13, te manekenke Sunčica Travica i Sanja Brnović.

Prema rečima Marinele Kvapil, četvrta serija će preuzeti formulu inostranih verizja „VIP Veliki Brat“ – podelu na „bogate“ i „siromašne“, ali nije želela da precizira kako će ta podela biti ostvarena.

Povezana vest:  Bečke festivalske nedelje 2017.

-Da li će biti podeljeni u dva tabora, šta će ih opredeliti, da li će moći da prelaze iz jednog u drugi tabor, saznaćete 30. januara u 21 sat – izjavila je Kvapilova.

Pravila klasičnog „Velikog brata“ važe i u VIP varijanti, s tom što ona traje kraće – mesec dana; nagrada iznosi 50.000 evra, i nema kamera u WC-u i tuš kabini, kako bi se, prema rečima Marinele Kvapil, očuvao integritet poznatih ličnosti koje učestvuju.