pompea_revija

Revija brednova Pompea i Roberta

MODITAL, predstavništvo italijanske kompanije POMPEA za Srbiju i ex-Yu, uvoznik i distributer robnih marki Pompea, Roberta, Glamour i Glory na reviji na Fashion Weeku prikazalo je kolekciju pidžama, donjeg veša i kupaćih kostima za sezonu proleće/leto 2011 brendova Pompea i Roberta.

Tajna Pompea koncepta je savršen spoj sopstvenog dizajna i vodećih modnih trendova. Ovaj atraktivan italijanski brend sa tradicijom dugom 15 godina dospeo je u sam vrh, te su njegovi kostimi među 5 najprodavanijih na evropskom tržistu !

Povezana vest:  Danas počinje "Balkan Cheese Festival" u Mikser Houseu

Pompea i ove sezone predstavlja atraktivnu kolekciju kupaćih kostima za žene i muškarce, inspirisanu najnovijim modnim trendovima, modernih krojeva i dezena u aktuelnim bojama. Sačinjeni su od kvalitetnih materijala – elastični, udobni, lepo prijanjaju telu, ne upijaju mnogo vode i brzo se suše. Njihov kvalitet pogoduje koži, što je potvrdjeno i sertifikatom OEKO-TEX standard 100.

Raznolik izbor modela, dezena i boja odlikuje ponudu za žene i ovog leta. Dominantni motivi na kupaćim kostimima su geometrijski oblici, cveće i kormilo ili štras – koji nikada ne izlaze iz mode. Za one malo odmerenije, tirkiz plava, ljubičasta ili ciklama boja će sasvim lepo “leći” na preplanulu  kožu, a za one tradicionalnim ukusom – teget, crni ili moka braon bikini predstavljaće, kao i uvek, pun pogodak.

Povezana vest:  Uručene godišnje nagrade magazina "The Men"

Devojke će moći da biraju izmedju najraznovrsnijih modela bikinija – sa fišbajnom ili sa korpama i jastučićima u gonjem delu, sa čvrstim bratelama ili tankim, slip donjim delom ili brazilskim gaćicama, sa spuštenim strukom, poluboksericama, sa trakicama…Posebni sezonski hit predstavlja jednobojni bikini – u  boji kafe, teget, crnoj, tirkiz plavoj, limun žutoj, ciklama, tamno ljubičastoj, crvenoj, zelenoj, roze, beloj…

Povezana vest:  Svečano zatvorena 17. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture - BINA

Za muškarce Pompea je pripremila slip kupaće gaće, bokserice,  kraće i duže šorceve za kupanje u svim bojama, prugaste, karirane, sa cvetnim printom i morskim motivima…

Pompea kolekcija za leto – mladalački i originalni modeli, vrhunskog italijanskog dizajna, stila i kvaliteta po pristupačnim cenama za odmor bez stresa!

{vsig}POMPEA_REVIJA_2011{/vsig}