ivana_spanovic_nagrade

Ivana Španović uručila vredne Nike Free nagrade pobednicama fejsbuk konkursa

Naša najbolja atletičarka i Nike ambasadorka Ivana Španović, uručila je vredne nagrade Neveni Todorović(Beograd),Emiliji Mitić(Niš) i Mirjani Čemerikić(Srpska Crnja) pobednicama facebook nagradnog konkursa koji je trajao od 01. marta do 01. aprila. Na facebook društvenoj mreži i stranici Nike Running Srbija (www.facebook.com/NikeRunningSrbija) pokrenuta je interaktivna akcija u kojoj su svi koji postave fotografiju na kojoj treniraju, uz propratni komentar zašto vežbaju, imali mogućnost da osvoje kompletnu opremu za trening i šansu da uživo vežbaju sa Ivanom Španović. Nevena, Emiliija i Mirjana su, po mišljenju žirija, bile najbolje, a nagradu za najaktivniju učesnicu konkursa dobila je Katarina Pohlod(Novi Sad).

Povezana vest:  NIXON X TAKA HAYASHI limitirana edicija

ivana_spanovic_nagrade_1

Facebook stranica Nike Running Srbija je za kratko vreme uspela da skupi preko 17 hiljada članova, koji su svakodnevno pored inspirativnih klipova u kojima Ivana Španović pokazuje pravila vežbanja imali priliku da dobiju i savete o zdravoj ishrani kao i da učestvuju u nagradnoj igri. Stotine ljudi su svakodnevno na „zidu“ ove grupe ostavljali svoje fotografije na kojima vežbaju u Nike garderobi uz propratne odgovore na zadatu temu zašto vežbaju.

Povezana vest:  Kris Hamfris: Kim me varala i za to imam dokaze

Nike Free je inovativna kolekcija napravljena po vrhunskoj tehnologiji namenjena svima koji žele da unaprede svoja sportska dostignuća, a da pri tome uživaju u slobodi koju pružaju Nike Free patike. Osećaj „bose noge“ i lakoće pokreta tokom sportske aktivnosti osnovne su karakteristike nove opreme iz Nike-jeve radionice.

Pored udobnosti i kvaliteta, novu Nike Free kolekciju odlikuje i izuzetan dizajn. Modeli su veoma neobični i moderni. Svi koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, svi koji prate svetske trendove i svi oni koji žele bolje, mogu da nabave modele iz nove Nike Free kolekcije koji se od 1.marta mogu naći u svim Nike prodavnicama širom Srbije.

Povezana vest:  „Sjaj u Lavi“ po drugi put i u slavu proleća 9. i 10. aprila

Ivana Španović je potpisala dvogodišnji ugovor sa centralom Nike-a i uvrstila svoje ime na listu zvezda, promotera brenda, među kojima su imena kao Rafael Nadal, Rodžer Federer, Marija Šarapova, Kristijano Ronaldo i mnogi drugi…