CAMILEO B10_01

Toshiba proširuje liniju CAMILEO proizvoda sa dva nova kamkordera sa snažnim opcijama zumiranja i funkcijom deljenja sadržaja

Toshiba Evropa GmbH danas je predstavila dva nova kamkordera sa punim HD kapacitetom: CAMILEO P100 i CAMILEO B10. CAMILEO B10 je namenjen aktivnim, sportski nastrojenim korisnicima, avanturistima koji vole da putuju, mladima i mladima u duši. Ovi korisnici cene lepo dizajniran, robustan kamkorder koji je uvek pri ruci za pravljenje spontanih snimaka, ali zahtevaju i izuzetan kvalitet slike. CAMILEO P100, sa ergonomičnom drškom i snažnim optičkim zumom idealan je saputnik u svakoj prilici. Ova nova člana CAMILEO porodice biće u prodaji u drugom kvartalu 2001. u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi.

Povezana vest:  Apple zainteresovan za preuzimanje Sonyja?

Jednostavni za korišćenje i deljenje

I CAMILEO B10 i CAMILEO P100 odlikuju se Toshibinim grafičkim korisničkim interfejsom sa pregledno raspoređenim ikonicama i intuitivnim menijem koji je jednostavan za korišćenje. Zahvaljujući kompatibilnosti sa karticama za fleš memoriju koje podržavaju 64 GB SDXC standard, korisnici imaju dovoljno prostora za čuvanje video sadržaja i fotografija. Pored toga, CAMILEO Upload dugme omogućava jednostavno postovanje video sadržaja na društvenim mrežama ili deljenje sa prijateljima i porodicom. Za prikazivanje fotografija ili video klipova na velikom HD displeju, ovi kamkorderi nude HDMI® Digital AV izlaz.

Povezana vest:  Motorola najavila nove Moto G5S (special edition) i Moto G5S Plus telefone

CAMILEO B10_02CAMILEO P100: Napredni optički zum i smanjena potreba za obradom slike

CAMILEO P100 ima napredan zum koji omogućava snimanje više detalja ili udaljenih objekata zahvaljujući 8x uvećanju za savršene Full HD video sadržaje. Kada radi u foto režimu, CAMILEO P100 nudi 5x optički zum rezolucije od 16 megapiksela sa interpolacijom u realnom vremenu.

CAMILEO P100 automatski povezuje scene kada se pritisne dugme za pauzu. To znači da korisnici mogu da pauziraju snimanje i kasnije nastave sa istim klipom.

Povezana vest:  Otvoren 12. ciklus mts app konkursa

CAMILEO B10 – za snimanje avantura u Full HD formatu

Pored opcije za jednostavno prebacivanje video sadržaja na društvene mreže, CAMILEO B10 može da služi i kao veb kamera. Korisnici mogu jednostavno da povežu ovaj kamkorder preko USB-a na laptop sa pristupom internetu kako bi stupili u kontakt sa prijateljima i porodicom. Težine od samo 108g, CAMILEO B10 je veoma robustan saputnik koji staje u džep i uvek je pri ruci za pravljenje spontanih snimaka. Video stabilizacija – u kombinaciji sa opcijom za detektovanje pokreta – daje jasne, oštre slike čak i pri pokretu.