vojvodina_libero_odbojka

VINER LIGA, SENIORI

Vojvodina ponovo slavila posle pet setova!

Vojvodina NS seme – Crvena zvezda 3:2 (25:17, 14:25, 25:18, 18:25, 16:14)

Mala sala SPC „Vojvodina”. Gledalaca: 700. Sudije: Mirko Janković (Niš) i Nenad Davidović (Beograd). Trajanje meča: 107 minuta. Rezultat u seriji: 2:0.

VOJVODINA NS SEME: N. Čubrilo, Škundrić (libero), Simeunović 13, Petrović 9, Mirosavljević 8, Veselinović, Ivović 13, Jovović 1, L. Čubrilo 1, Mrdak, Jovanović 28, Kapur. Trener: Nikola Salatić.

Povezana vest:  FINALNI TURNIR GM KAPITAL KUPA IZAZIVAČA, Trofej Peruđi - Spirovski i Berlin bronzani

CRVENA ZVEZDA: Okolić, Stefanović, Perić 2, Pajić 1, Bojović 12, Koprivica, Milutinović 5, Jakovljević 14, Mitić 3, Terzić 6, Petković 20, Vujić (libero). Trener: Željko Bulatović.

Vojvodina je u još jednom uzbudljivom susretu savladala Crvenu zvezdu, ponovo posle pet setova, ali što je za Novosađane najvažnije sada su na samo korak od plasmana u finale! Beograđani su još jednom pružili žestok otpor, ali su i ponovili greške iz prethodnog susreta i to ih je skupo koštalo.

Povezana vest:  Seniorke Srbije uposetile VIP mobile

Ponovo je ekipa Željka Bulatovića prokockala prednost u petom setu, ovoga puta gosti su vodili sve do 13:12, ali im to nije bilo dovoljno da dođu do izjednačenja u seriji.

Meč je imao prilično čudan tok. Vojvodina je dva puta vodila, prvi i treći period igre je dobila izuzetno ubedljivo, a Crvena zvezda je oba puta uzvraćala istom merom. Gotovo neverovatna slika viđana je u svakom narednom setu, velike oscilacije obeležile su igru oba tima, pa je o pobedniku ponovo odlučivao taj-brek.

Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORKE, NIS SPARTAK, Crvena zvezda i Vizura u polufinalu plej-ofa

Bio je to i najkvalitetniji deo igre, naravno i najuzbudljiviji. I tada su se rivali smenjivali u vođstvu, a u rulet setu „kuglica je stala na polje” Vojvodine, koja sada ima ogromnu prednost i dve meč lopte u Beogradu za plasman u veliko finale.