lady_fair_najava

LADY FAIR – SAJAM ZA ŽENE od 20. do 22. maja na Beogradskom sajmu

U periodu od 20. do 22. maja 2011. godine na Beogradskom sajmu u hali II, pod sloganom „Najbolje za nju“ održaće se prvi sajam za žene, koji predstavlja jedinstvenu manifestaciju ove vrste na našim prostorima.

Ideja organizatora je da napravi događaj u potpunosti posvećen samo ženi sa ciljem da se svaka naša gošća, makar tri dana godišnje, oseća kao prava dama. Garancija tome biće veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva kao i  raznovrsna dešavanja, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera. Na jednom mestu, sve dame će imati priliku da isprobaju novu frizuru, šminku, nakit, čuju savete stručnjaka, učestvuju u kreativnim radionicama i možda baš ovde pronađu sebe u nekom novom svetlu.

Povezana vest:  NOVA ISKRA otvoreni dan

Neki od izlagača koji će se predstaviti na Lady FAIR-u su Centar bele tehnike, Slim line club i Fiat automobili Srbija.

Kategorije u koje će biti zastupljene na sajmu su: moda i lepota, nega lica i tela, hrana i piće, wellness i zdravlje, ljubav i sex, venčanje, kuća i dekor. Pored ovih, osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje  su:  glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

Povezana vest:  Pozorišni i muzički program KPGT do 30.aprila

Poseban akcenat na sajmu bice stavljen na zdrav zivot i oblikovanje tela sa svim elementima zdravog mrsavljenja i dovodjenja tela u idealno stanje.

Na Sport Areni predstaviće se Olimpijski komitet srbije, sekcija za žene  kao i beogradski fitnes klubovi, dok će na CBT Kulinarskom kutku svoje umeće predstaviti Udruženje kreativnih kuvara, šefovi beogradskih restorana i javne ličnosti. Na centralnoj bini bice organizaovane modne revije kao i strucna predavanja na sa temom zdravog života.

Povezana vest:  Više od 5.000 ljudi obezbedilo ulaz na žurku godine