Dragan_Antic_Georg_Grassl

Henkel donirao svoje proizvode KBC-u „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“

Kompanija Henkel donirala je svoje proizvode Bolnici za ginekologiju i akušerstvo KBC-a „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“. Poklon koji se sastoji od 250kg Persil Sensitive detergenta i 60l Silan Sensitive omekšivača, pokriće mesečne potrebe bolnice.

Georg Grassl (Georg Grasl), predsednik kompanije Henkel Srbija uručio je donaciju dr Draganu Antiću, upravniku Bolnice za ginekologiju i akušerstvo, i tom prilikom rekao: “U ime kompanije Henkel želim da izrazim veliko zadovoljstvo što smo u mogućnosti da pomognemo onima kojima je naša pomoć potrebna. Od samog dolaska u Srbiju, Henkel se zalagao za prijateljske odnose sa zajednicom u kojoj posluje, te ovom prilikom želimo da pokažemo da se naši prioriteti nisu promenili.“

Povezana vest:  Gratis pakovanje Grand kafe Gold

„Od neprocenjivog značaja je kada jedna kompanija ume da prepozna potrebe svog okruženja i želi da pomogne na način koji može. Situacija u zdravstvu je trenutno takva kakva jeste, stoga nam znači svaka pomoć koju možemo da dobijemo i ovom prilikom zahvaljujem kompaniji Henkel na trudu i darežljivosti“, izjavio je dr Dragan Antić, upravnik Bolnice za ginekologiju i akušerstvo.

Razlog što je upravo Bolnica za ginekologiju i akušerstvo odabrana za donaciju su specijalne karakteristike doniranih proizvoda, a to je njihova posebna prilagođenost osetljivoj koži. Naime, Persil Sensitive detergent kreiran je za osobe koje imaju osetljivu kožu ili sklonost alergijama, te im je potreban detergent koji efikasno uklanja fleke, a istovremeno je blag prema koži. Persil Sensitive je ujedno i prvi detergent čija formula sadrži mikrokapsule sa aloa verom. Takođe, Silan Sensitive, sa prefinjenim mirisom bademovog mleka, veoma je blag i nežan prema koži i odeći, i ne sadrži boje ni konzervans. Oba proizvoda su dermatološki  ispitana i odobrena.

Povezana vest:  Cristiano Ronaldo zaprosio Irinu Shayk

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: kućna hemija, sredstva za ličnu negu, kao i građevinski, industrijski i lepkovi široke potrošnje. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 48.000 ljudi, a u fiskalnoj 2010. godini ostvario je prodaju od 15,092 milijardi evra i operativni profit od 1,862 milijardi evra. Henkelove preferencijalne akcije uvršćene su u nemački berzanski DAX indeks, dok se kompanija nalazi na Fortune listi 500 vodećih svetskih kompanija.

Povezana vest:  MTV B GOOD KAMPANJA, Vlade Divac, Sloboda Mićalović, Katarina Vučetić i Marko Milićević približavaju