deciji_sajam_najava_2011

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe od 20. do 22. maja u hali 3 Beogradskog sajma

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe u organizaciji SKY VISION  i  SNAR GROUP održava se od 20. do 22. maja u hali 3 Beogradskog sajma.

Ulaz za sve posetioce je besplatan, a ponuda izuzetno bogata.

Svoje proizvode i usluge za decu, a posebno za bebe, predstaviće skoro 90 izlagača. Najavljen je specijalni sajamski popust, pa će tako roditelji i na ovom sedmom Campina Fruttis Dečijem sajmu i sajmu za bebe moći na jednom mestu da nađu ono što im treba za mališane. Od kolica, krevetaca, flašica, novih rekvizita koji olakšavaju roditeljima brigu o najmlađima, preko odeće i obuće, igračaka koje privlače i pažnju odraslih, predškolskih ustanova, škola stranih jezika, proizvođača hrane, igraonica, do organizacija za brigu o deci, poput udruženja NURDOR (roditelja dece obolele od raka) i Debra Srbija (deca leptiri).

Povezana vest:  Ceca: Napadi na mene su klasičan medijski linč

Decu očekuju zabavni programi na bini i sportskom terenu, klovnovi, animatori i zabavljači između štandova, veštačka stena, igraonica, Žandarmerija Beograd čiji će pripadnici maskirati male posetioce, Saobraćajna policija da ih uči osnovama ponašanja u saobraćaju.

Uz Campina Fruttis kao generalnog sponzora, sponzori manifestacije su Dijamant, Frikom, Becutan i Aksa.

Prethodne manifestacije posećivalo je između 38 i 40 hiljada ljudi.

Povezana vest:  Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

I ovaj sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe održava se uz podršku Skupštine grada Beograda, Ministarstva rada i socijalne politike i Ministarstva omladine i sporta.