Darko Panovic, Asok Murti, pomagala im Aleksandra Radujko, direktor agencije New Media Team

Takmičenje VIP ličnosti – najbolji Ašok Murti i Darko Panović

U okviru II Balkanskog Kulinarskog Kupa, čiji je strateški partner kompanija Centroproizvod, u Impuls Hall-u Hotela Continental održano je takmičenje poznatih ličnosti na kome je pobedio tim koji su činili Ašok Murti, stilista i Darko Panović, voditelj Televizije Pink.

Poznati su imali zadatak da sačine jela od postojećih sastojaka, koji su bili spakovani u žute kese i njihov sastav takmičarima nije bio poznat. VIP takmičaru su bili podeljeni u četiri ekipe i morali su da pokažu kreativnost na licu mesta.

Povezana vest:  DERCOS SMIRUJUĆI TRETMAN ZA OSETLJIVO VLASIŠTE

Ekipa broj jedan u sastavu Ašok Murti i Darko Panović osvojila je prvo mesto. Drugo mesto pripalo je Nebojši Radoviću novinaru Televizije Pink, Anji Kostić, nekadašnjoj voditeljki Televizije B92 i Slobodanu Hrnjku, stilisti.  „Bronzu“ su osvojili Marko Đurovski, pevač i Bojana Janković, voditeljka Televizije Pink i njena sestra Ivana Škorić, portparol producentske kuće Emotion. Na četvrtom, mestu našli su se Ivan Golušin i Ivana Lazarević, voditelji Televizije Avala.

Povezana vest:  Junaci iz filma "Automobili" po prvi put na ledu, Disney On Ice vam predstavlja Svet iz mašte

Ivana Skoric, Bojana Jankovic, Marko Djurovski

Kada su takmičari predstavili servirana jela, publika je mogla da vidi ponuđene sastojke: belo pileće meso i više vrste povrća. Nijanse u kvalitetu ogledale su se u kreativnosti prilkom aranžiranja jela na tanjiru. Uglavnom su svi pripremili pečenu piletinu sa grilovanim povrćem ili salatom.

S obzirom na to da su svi takmičari na radnim stolovima imali na raspolaganju bogat izbor Centroproizvod začina, lako su prevazišli sastojke koji su im nedostajali u žutoj kesi.

Povezana vest:  Voyage x Fashion&Friends: Savršeni spoj muzike i mode