Novo Lagunino izdanje „U šumi“ Tene Frenč 

u_sumiIzdavačka kuća Laguna vam predstavlja knjigu Tene Frenč „U šumi“, dobitnice nagrade Edgar Alan Po i Clarion za najbolji kriminalistički roman.

O knjizi:
Imaš dvanaest godina. Letnji je raspust. Igraš se u šumi sa dva najbolja druga. Nešto se desi. Nešto strašno. Drugo dvoje dece nikada nije pronađeno.
Dvadeset godina kasnije, Rob Rajan – jedino dete koje se vratilo – detektiv je u dablinskoj policiji. Promenio je ime. Niko ne zna ništa o njegovoj prošlosti. Čak se ni on ne seća šta se desilo tog dana.
Kada je pronađeno telo devojčice na istom tragičnom mestu i Rob se vraća na poprište misterije. Za njega i njegovu partnerku Kesi svaki trag je višeznačan i zloslutan. Žrtvina porodica, naoko normalna, krije tajne. Sa svakim novim tragom, sećanja iz Robove prošlosti polako isplivavaju na površinu i vode ga nepogrešivo natrag… u šumu.
Roman Tane Frenč je izuzetan psihološki triler koji istražuje tamu ispod površine običnih života. Napeta atmosfera i snažna karakterizacija likova povešće čitaoca na surovo putovanje kroz zamršenu mrežu zla i mnogo dalje – u neobjašnjivo.

Povezana vest:  IZABRANI NAJBOLJI PEKARI U SRBIJI