seletti

Promocija kompanije Seletti

(R)EVOLUTION IS THE ONLY SOLUTION

Od svog osnivanja 1964. godine, Seletti se izdvaja konstantnom tendencijom ka inovacijama u oblasti proizvodnje predmeta za domaćinstvo. Usled promena u načinima i mogućnostima distribucije kao i sve veće konkurencije na tržištu, tokom poslednje dve decenije kompanija Seletti prošla je kroz proces transformacije koji je vodio fokusiranju na dizajn i snagu italijanske kreativnosti.

Povezana vest:  Novi Perwoll Brilliant, brilijantna rešenja za odeću od Perwolla

SELAB predstavlja pokretačku snagu kompanije Seletti – to je “laboratorija” u kojoj nastaju ideje, gde se oblikuju zamisli i koja inspiriše neiscrpnu kreativnost brenda. U stalnoj potrazi za novim izazovima, kreativni tim SELAB radionice uvek iznova iznenađuje maštovitošću svojih kreacija. Pojam modernog je kroz njihov dizajn dosegao jedan sasvim novi nivo, a neki uobičajeni predmeti dobili novu dimenziju kroz spoj umetnosti i funkcionalnosti.

Povezana vest:  Novi dečiji brend GOOSE na tržištu Srbije

Seletti proizvodi namenjeni su svima onima koji imaju istančan ukus za lepo i drugačije i koji uživaju u kreiranju sopstvenog životnog stila.

Promocija renomirane italijnske kompanije Seletti, zakazana je za četvrtak, 5. Maj u prostoru Supermarket koncept radnje. Tom prikom prisutni će moći da se upoznaju sa Seletti proizvodima i da čuju predavanje predstavnika kompanije – gospodina Cristiano Gozzi-a na temu nesvakidašnjeg pristupa dizajnu predmeta za domaćinstvo.

Povezana vest:  ZNANJEM O ODGOVORNOM PONAŠANJU NA SUNCU DO SAVREMENE UČIONICE