nemesotpad

VELIKI BRAT 2011

Nemeš baš ima preku narav, zbog njega ukućani kraći za 1.500 evra

Pušteni lavovi iz jazbine žene lavice podivljali su prelaskom u kuću. Posebno se dolaskom među žene, obradovao Vladimir. On je već krenuo sa osvajanjem jedne od heroina.

Soraja i Marijana su namerno legle pored Brendona i kao mazile jedna drugoj ruku preko njega. Brendonu to nije odgovaralo, pa je ustao, a one su smejući ostale u krevetu i prekrile se pokrivačem preko glave, simulirajući da se između njih dve nešto dešava.

Uskoro se izmedju Soraje i Marijane ubacila Ema, rekavši da je  i ona došla u sendvič. Marijana i Soraja su, međutim, odlučile da opet napadnu Brendona, pa su se prebacile u njegov krevet. Brendon je uspeo da izdrži par minuta tu situaciju i Marijaninu ruku na njegovim grudima, a onda je ustao i počeo da beži iz sobe.

U sobi, u istom krevetu, ostali su Bojana, Vladimir, Antonija, Horvat i Ema. Brendon se vratio u sobu prišavši im. Ema ga je pitala da li hoće ona da ga siluje i zatim počela da ga povlači u krevet. Brendon se muški branio, što je izazivalo smeh kod ostalih. Posto je i Bojana imala „problema“ sa Vladimirom rekla je Horvatu da su novi na tajnom zadatku i da niko od njih ne sme da se ljubi sa njima. Uskoro su Marijana i Bojana odlučile da izađu u dvorište gde su zaključile da Vladimir sigurno ima zadatak. Nikako drugačije nisu mogle da objasne takavu njegovu pristrasnost prema Bojani. Vladimir je otišao na Bojaninu stranu kreveta, neprestano dozivajući je. Želeo je da ona samo spava pored njega i da ne želi nista više od toga. Bojana je kratko razmišljala i shvatila da to nije pametno.

Kad ja pričam svi ćute!

Jutro u kući počelo je veoma veselo, dok se u jazbini skoro ni muva ne čuje.Vladimir je u svom stilu neprestano pričao, ali ukućankama njegov monolog nije smetao.

Povezana vest:  Ekipa Tropske oluje u seriji TV HBO

Vladimir osim što je zabavljao heroine, svu svoju pažnju i dalje je usmeravao ka Bojani, koja mu je na početku nije bila simpatična, sada mu je skroz prijatna. Bojani prija Vladimirova pažnja ali ne prestaje sa mišljenjem, da su Vladimir, Brendon i Antonia na tajnom zadatku. Ubeđena je da Vladimir ima misiju vezanu za nju, a Antonia za Horvata. Marijana je savetuje da ne popusti, iako je Bojana pomalo zagrejana za Vladimira.

Brendonu neprestano pričanje i Vladimirov dubok glas od jutra ne prija. Rekao je i to da je elokventan i duhovit, ali vikanje mu zaista smeta. Marijana je dodala na njegovu konstataciju da Vladimir na taj način skriva svoje mane.

Vladimir je jutros zamolio Brendona, da pazi šta priča jer tema koju je Brendon započeo nije bila prijatna za svakog. Zbog ovoga su usledili ovakvi Brendonovi komentari.

Žena lavica opet izgubila!

Žena lavica opet je pružila mogućnost svojim protivnicama, heroinama, da joj se suprostave i na taj način oslobode svoje muškarce.

Ovoga puta bila je surovija nego inače, smislila je naredni zadatak koji je Bojana bombo bejbi morala da savlada.

Bojana, kao prava super heroina nije pokazala nemoć i sa velikom hrabrošću pristupila je izazovu. Žena lavica je Bojani u dvorištu ostavila automobil koji ona mora da podigne, kako bi oslobodila nekog iz jazbine. Plavi automobil morala je da podigne i da ga drži u vazduhu minut i dvanaest sekundi. Bojana, kao snažna super heroina, ovaj zadatak nije doživela kao nerešiv. Uspela je da savlada ženu lavicu i oslobodi još jednog nuškarca. Pošto joj je izbor sužen na Radašina, Duška i Nikolu, ona se odlučila da to ipak bude Radašin. Nikolu je odmah u startu otpisala i bila razočarana zbog toga što nije mogla da oslobodi Nirmala i Nemeša.

Brendon baletan

Od kad su Nemeš, Nikola, Duško i Nirmal ostali sami u jazbini žene lavice, ušuškali su se u topli autobus i ne progovaraju. Za razliku od sive jazbine, u kući su svi u duhu roze boje.

Povezana vest:  Suzan Sarandon gošća serije 30 Rock

Brendonu se jako svidelo Sorajino odelo za ovonedeljni zadatak, pa je jedan deo kostima iskoristio za nastup koji je bio samo za njega. Trčao i igrao balet, oskudno obučen, kroz kuću Velikog Brata. Ukućanima nije prijao takav Brendonov stajling ali su se ponašali kao da ga ne primećuju.

Brendon pokušava na sve moguće načine da bude primećen jer ne želi da bude u senci ostalih ukućana. On je nakon svoje tačke ubedio Lestera da se posvete svom izgledu, tako što će obojica stavili maske za lice. Što su i uradili. Dok je Brendon pokazivao svoje veština, ukućani su razgovarali sa Radašinom koga je Bojana oslobodila iz jazbine žene lavice. Radiša je kako dolikuje poljubio sve ukućanke. Svi ukućani nakon pozorišta u kući, zajedno su seli da ručaju. Uskoro ih očekuje iznenađenje.

Pohod na muške tange

Žena Lavica se oglasila. Ovoga puta Marijana i Ema su bile te koje će pokušati da spasu svoje muškarce.

Imaju sedam minuta da pronađu što više muških tangi koje se nalaze na vrhu kule. Ema kao superdinamitna heroina vozi ključomobil, a Misitična Meri Ključak. će se popeti na kulu, ali tu su brave. Ključ koji otvara prvu bravu je na njenom odelu. Mora naći pravi ključ na svom odelu koji otvara kutiju u kojoj su uputstva gde se nalazi sledeći ključ.

Superdinamitna Ema  će voziti Ključomobil da bi pronašla ključ koji nedostaje i donela ga Meri Ključak. Za svaki par tangi koje donesu oslobodiće jednog dečaka.

Nemeš supermen

U Jazbini su imali priliku da vide na televizoru deo žurke. Nemeš kaže da mu je drago što su se ukućani lepo provodili i da je to generalno neki njegov utisak.

U jednom trenutku Nemeš je razbio pesnicom zid jer su ga ponele emocije. Na pitanje zašto je razbio zid i opet pokazao svoju nasilničku i impulsivnu stranu, Nemeš odgovara da mu je tako došlo, da su ga pogodile neke pesme, i da nije zbog alkohola, jer ga nije bilo. Sebe komentariše supermenom, u smislu da njegova pesnica u svakom slučaju ne bi stradala, koliko god da je debeo zid Nakon što mu je Veliki Brat saopštio da im se od ukupnog fonda odbija još hiljadu i petsto evra, Nemeš je ostao bez reči.

Povezana vest:  MTV MADE Weekend – 17. i 18. decembar od 12:10

Poslepodnevne aktivnosti

Ukućani su popodne iskoristili za uživanje. Radašin, Lester, Nikola, Tonka, Horvat i Vladimir su u bazenu, uživaju. Bojana, Ema i Soraja sede pored njih i upoznaju se sa Vladom kroz priču o njegovom životu. Za to vreme Marijana pere sudove, dok Brendon odmara u sobi jer se očigledno oseća zapostavljeno. Marijani očigledno veoma nedostaje Nemeš, pošto je vidno neraspoložena. U jazbini Nemeš i Nirmal pričaju o ukućanima.

Kviz „većina misli“

Veliki Brat je pozvao sledeće ukućane da dođu u dvoršite i stanu sledećim redom: Radiša, Vladimir, Marijana, Soraja, Nikola, Horvat, Lester, Antonija, Brendon, Duško, Ema, Bojana.

Od dvanaest ukućana, samo jedan će postati kapiten.

Ukoliko nekoga Veliki Brat uhvati da viri u odgovor drugih, biće diskvalifikovan. Ukućani, ne daju svoje lično mišljenje, već treba da pretpostave šta će većina da odgovori. Odabraće odgovor na pitanje koje će biti ili A ili B. Odgovore daju tako što će kocku sa oznakom A ili B okrenuti tako da strana sa njohovim odgovorom bude okrenuta ka pravcu ispred njih. Kocku ni u jedno trenutku ne smeju da podižu sa pregrade na kojoj stoje. Na znak Velikog Brata dižu roze drveni poklopac i otkrivaju Velikom Bratu odgovore. Ako se odgovor poklopi sa odgovorom većine, idu dalje. Ako odgovor bude u manjini, biće eliminisani iz dalje borbe za titulu kapitena. Ako podela odgovora bude ravnopravna, iz te runde ne ispada niko, ide se dalje. Ukućanin koji ostane poslednji će biti novi kapiten.