nike_free_running_2

Promotivna trka kompanije Delta Sport Grupe najavila novu Nike Free Running kampanju

Proleće je stiglo u Beograd, a kompanija Delta Sport Grupa, generalni zastupnik brenda Nike,  iskoristila je priliku da sa prvim sunčanim danima,  u samom centru grada na Kalemegdanu, promoviše predstojeću trkačku kampanju „Nike Free running 2011“.

U okviru Nike Free Running kampanje, Delta Sport Grupa organizovala je     promotivnu trku sa zaposlenima u kompaniji, na čelu sa generalnim direktorom Goranom Karićem. Trka ujedno promoviše i Nike Running Klub koji počinje 15. maja i koji će trajati 4 nedelje. Javnosti će, u sklopu Running kluba, biti predstavljeni promoteri nove Nike Running kolekcije koji će zajedno sa ostalim Nike promoterima i predstavnicima Delta Sporta predvoditi rekreativan City Run  sa novinarima, članovima trkačke populacije i mnogim poznatim ličnostima.

Povezana vest:  OTKRIVAMO: DVADESET TAJNI KAKO DA JEDETE HLEB A DA SE NE UGOJITE!

Nike Free je inovativna kolekcija napravljena po vrhunskoj tehnologiji namenjena svima koji žele da unaprede svoja sportska dostignuća, a da pri tome uživaju u slobodi koju pružaju Nike Free patike. Osećaj „bose noge“ i lakoće pokreta tokom sportske aktivnosti osnovne su karakteristike opreme iz Nike-jeve radionice.

Nike je tokom godina razvio Nike Free opremu za trčanje, dok je dizajn prirodnog kretanja jezika patike prihvaćen i usvojen preko različitih performansi sportske obuće.

Povezana vest:  Tehnička dokumentacija zatvorila klub Mr. Stefan Braun

Pored udobnosti i kvaliteta, novu Nike Free kolekciju odlikuje i izuzetan dizajn. Modeli su veoma neobični i moderni. Svi koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, svi koji prate svetske trendove i svi oni koji žele bolje, mogu da nabave modele iz nove Nike Free kolekcije koji se mogu naći u svim Nike prodavnicama širom Srbije.

Povezana vest:  Izložbom najavljen 34. Perwoll Fashion Week

nike_free_running_3