siddharta - foto jaka babnik

Siddharta i MTV poklanjaju novi singl – besplatno!

Od ponedeljka, 16. maja, na regionalnim MTV web stranicama možete bresplatno da preuzmete novu numeru slovenačke grupe Siddharta. Single „Arena“ bend je snimio u Los Anđelesu sa poznatim producentom Rossom Robinsonom.

Slovenački rok-sastav Siddharta osnovan je 1995. godine, kad su krenuli sa albumom Id. Do danas izdali su još pet albuma (Nord, Rh-, Petrolea i Saga), a 18. juna na stadionu Stožice u Ljubljani snimiće i live album. Producent ploče biće Ross Robinson, koji je sa njima radio i na albumu Saga.

Povezana vest:  Umro legendarni soul pevač Persi Slejdž

Singl “Arena” je peti po redu i predstavlja novi material, a nastao je pre mesec dana u Los Anđelesu. Momci iz benda jedva čekaju veliki koncert na Stožicama, za koji tvrde da će biti najveći slovenački spektakl i trajaće tri sata.

Proverite kako zvuči jedan od najpopularnijih slovenačkih bendova i besplatno preuzmite besplatnu kopiju singla “Arena” od 16. maja na www.mtv.rs.

Povezana vest:  Heineken Lovefest predstavio aftermovie koji će vas ostaviti bez teksta

Pored single “Arena” grupe Sidhharta, posetioci sajta www.mtv.rs mogli su da preuzmu singlove sastava Lollobrigida, Bei The Fish, Lelloojamais i Kandžije, kao i albume grupa S.A.R.S. i MistakeMistake. Trenutno sa sajta možete da preuzmete novi Gruov singl “Ti to zoveš ljubav” i numeru „Ljubavi“ sastava Svi Na Pod!, kao i debi album beogradskog benda MaraQya. Uskoro vas očekuju nova ekskluzivna izdanja…

Povezana vest:  Ulaznice za nastup LTJ Bukema i MC Conrada skuplje od 1. aprila