medjunarodni dan deteta_usce

Obeležavanje Međunarodnog dana deteta, 1.juna u Ušće Shopping Centru

UŠĆE SHOPPING CENTRU sa velikim zadovoljstvom poziva sve da prisustvuju obeležavanju Međunarodnog dana deteta u UŠĆE SC tokom kojeg će – za sve mališane kao i one sa posebnim potrebama – na dve lokacije biti organizovano druženje i zabavni program u vidu igranja mini-tenisa na terenima posebno postavljenim za tu priliku, kao i obilazak edukativne izložbe „UŠĆE i Štark bananica – svemirka avantura“. UŠĆE vas poziva na ovu zabavnu manifestaciju u čast dece u saradnji sa organizatorima Tradicionalnog turnira poznatih ličnosti u tenisu DONCAFE PROFESSIONAL CELEBRITIES CHALLENGER BELGRADE 2011, prvog turnira JAFFA MINI-TENNIS OPEN i Teniskim savezom Beograda.

Povezana vest:  VICHY IDEALIA, Idealna koža nije više san već nauka!

Manifestacija će se održati 1. juna 2011. godine sa početkom u 13:00 časova na dve lokacije – sportski deo na platou ispred a edukativni na centralnom trgu u prizemlju UŠĆA!

Poznati teniseri Turnira javnih ličnosti i njihova deca će 1.juna, na platou ispred UŠĆE SC, kao deo zajedničkog programa obeležavanja Međunarodnog dana deteta i najave održavanja jubilarnog petog tradicionalnog Turnira poznatih ličnosti „Doncafe Professional Celebrities Challenger Tournament Belgrade 2011“ i prvog „Jaffa Mini-Tennis Open“ turnira za decu do 14 godina (4. i 5. juna na terenima TK „Novak“- Serbia Open) od 13:00 do 16:00 časova igrati demonstracioni tenis i družiti se sa mališanima.

Povezana vest:  Indijske vlasti propisale maksimalnu težinu školske torbe

UŠĆE Shopping Centar će tokom tog dana, koji je ujedno i poslednji dan ovogodišnje edukativne postavke „UŠĆE i Štark bananica svemirska avantura“ biti domaćin deci nekoliko škola za decu sa posebnim potrebama.

Mnogi ucesnici Turnira poznatih , uz očekivano prisustvo Kapitena Dejvis Kup Reprezentacije Srbije – Bogdana Obradovića – uživaće u druženju i igri sa decom na platou ispred UŠĆA. Igrači Turnira poznatih i UŠĆE Shopping Centar će i ovom prilikom izraziti zvaničnu podršku tradicionalnom humanitarnom programu turnira – koji ove godine podržava potrebe škole „Stefan Dečanski“ za decu sa posebnim potrebama, kao i međunarodnu akciju UNICEF-a „Škola bez nasilja“!

Povezana vest:  Njujork prvi put naplaćuje dozvole za snimanje