Dnevna i nocna krema

PRIRODNA LEPOTA UZ SOLUTIONS YOUTH MINERALS IZ AVONA

U okviru kolekcije proizvoda za negu kože Solutions, kompanija Avon lansirala je novu liniju koja koristigi snagu prirode i nauke – Solutions Youth Minerals. Ova najnovija linija sa ametistom obnavlja kožu koja za samo dve nedelje postaje vidno zdravija i podmlađena!

Solutions Youth Minerals linija je formulisana sa ametistom kako bi stimulisala proizvodnju kolagena. Ametist potiče iz brazilskih šuma i bogat je manganom, ključnim sastojkom u borbi protiv starenja, bitnim za stvaranje kolagena u koži.

Povezana vest:  Beograd dobio prvu skulpturu ženske hrabrosti

Solutions Youth Minerals kombinuje prirodni ametist sa sastojcima bogatim nutrijentima i bio-mineralima, kako bi stimulisala proizvodnju kolagena i elastina. U isto vreme, kompleks je formulisan tako da sprečava pojavu pigmentacije. Solutions Youth Minerals vidno obnavlja mladalačku teksturu kože i ujednačava ten, tako da žene mogu da otkriju svoju prirodnu lepotu.

“Moj tim je vrlo usko sarađivao sa stručnjacima iz Avonovog odeljenja za istraživanje i razvoj kako bismo usavršili ovu liniju. Iskoristili smo mineral iz jednog od udaljenijih delova sveta kako bismo razvili jedinstvenu liniju za negu kože namenjenu ženama širom sveta. Ova linija namenjena je ženama od 25 do 40 godina koje žele lepu kožu, ali ne žele da promene svoj izgled. Solutions Youth Minerals linija donosi proizvode koji pomažu vidljivom smanjenju finih linija na licu i obezbeđuje ujednačen ten“, izjavila je Alina Gonzales, Avonov izvršni direktor u sektoru Global Product Innovation.

Povezana vest:  Osnovan "Klub ljubitelja čokolade"

-Solutions Youth Minerals kolekcija uključuje:

-Solutions Youth Minerals dnevnu kremu SPF 20

-Solutions Youth Minerals noćnu kremu

-Solutions Youth Minerals kremu za predeo oko očiju

-Solutions Youth Minerals kremasto sredstvo za čišćenje lica

-Solutions Youth Minerals tonik

Dnevna krema sadrži zaštitini faktor 20, a svi Solutions Youth Minerals proizvodi su klinički i dermatološki testirani.

Povezana vest:  Karaoke takmičenje za parove u Delta Cityju

Nova Solutions linija dostupna je u svakoj Avon brošuri od 26. maja