Muskarci koje zene zele da poljube

Tragovi crvenog karmina neizbežni su uz novi GILLETTE MACH3 SENSITIVE

Novi sistem za brijanje Gillette MACH3 Sensitive, koji je dizajniran tako da zadovolji potrebe mnogih muškaraca sa osetljivom kožom, predstavljen je na Gillette Mach 3 zabavi u klubu Cinema. Gillette je pokazao da žene u Srbiji više vole sveže obrijane muškarce i da bi uzrok crvenim tragovima na njihovim licima trebalo da budu poljupci a ne iritacije.

Šarmantna voditeljka događaja bila je Borka Tomović, koja je otkrila da žene žele da muškarci budu neodoljivi za poljupce. Gillette je sproveo istraživanje među ženama iz Srbije (1) i došao do saznanja da 73% žena u Srbiji više voli da poljubi sveže obrijanog muškarca čija koža nije iziritirana. Takođe, 77% Srpkinja smatra da obrijan muškarac, čija koža nije iziritirana, ima veće šanse za uspeh.

Borka Tomović, Iva Smiljanić, Marina Kotevski, Bojana Ordinačev, Anita Lazic, Ivon Jafali i Katarina Sotirović izabrale su 3 VIP muškarca neodoljivih za poljupce: Ivana Ivanovića, Slavka Beleslina i Viktora Savića, koji su šarmirali sve prisutne žene i koji su govorili o tome koliko je za njihovo samopouzdanje važno svakodnevno doterivanje.

Povezana vest:  ALADIN NA LEDU - magična priča za najmlađe u Beogradskoj areni od 18. do 20.02.

Slavko Beleslin objasnio je prisutnima koji brijač koristi i zašto je sveže obrijano lice važno za njegov posao: „U mom poslu, kada radim vesti nemam nijedan drugi deo tela da se izrazim osim lica, pogotovo kada me snimaju u krupnom planu. Zato je uz mene Gillette Mach3 koji mi pomaže da imam glatko lice svakog dana.“, rekao je šarmantni voditelj.

U tom trenutku na scenu je izašao Ivan Ivanović sa crvenim tragovima od karmina po licu. „Zahvaljujem se mami i babi što su glasale za mene. Stvarno ne znam zašto sam među ovim lepim momcima ali hvala Vam na tome“,rekao je Ivana Ivanović u svom šaljivom, prepoznatljivom stilu.

Borka Tomović je potom najavila trećeg odabranog muškarca, glumca Viktora Savića, koji se zahvalio na laskavom priznanju, a potom je voditeljka programa poljubila tri muškarca na sceni u obraz po tri puta, što je praćeno zvucima pesme „Tri poljupca“ i oduševljenjem publike.

Povezana vest:  Počela manifestacija beogradskog dočeka Nove godine na Trgu otvorenog srca

Gillette razume muškarce i to je dovelo do istraživanja koja otkrivaju da više od jedne trećine muškaraca ima problema sa izuzetno ili veoma osetljivom kožom – tri od četiri muškarca smatra da je njihova koža na neki način osetljiva. Prilikom iritacije od brijanja, muškarci mogu osećati fizičku nelagodnost – prouzrokovanu osećajem peckanja, zatezanja, suvoće, svraba i pojavom neravnina – a to može da ima emotivne posledice kao i da dovede do podrivanja samopouzdanja muškaraca nakon brijanja. Dobar režim brijanja, kao i dobar ritual brige o nezi kože pruža muškarcu samopouzdanje i čini ga privlačnijim.

Novi Gillette Mach 3 Sensitive brijač izuzetno dobro prianja tokom brijanja, pruža manji osećaj iritacije na koži2, čak i kod odetljive, jer sadrži tehnologiju sečiva koje vrši manji pritisak na kožu, zajedno sa tračicom sa lubrikantom koji sadrži Aloe Veru koja pruža bolje podmazivanje. Idealan pratilac novog brijača u brijanju je Gillette Mach 3 Pre-shave Gel (Close & Smooth i Close & Fresh), gel koji se koristi pre brijanja. Novi Gillette Mach 3 pre-shave gel pruža trostruku zaštitu od iritacija.

Povezana vest:  LINDEX SA SVOJIM KUPCIMA NASTAVLJA ZAJEDNIČKU BORBU PROTIV RAKA DOJKE

Gillette MACH3 Sensitive brijač i gel koji se koristi pre brijanja dokazuju da iritacija ne mora da bude sastavni deo brijanja.

„Odabir brijača može da ima veliki uticaj na iritacije koje se javljaju prilikom brijanja muškarca,” rekao je Karl P. Hanej, potpredsednik odeljenja za istraživanje i razvoj „Lepota i doterivanje” kompanije P&G. „Razumevanje muškaraca i fiziologije njihove kože i naprednu tehnologiju koristimo da bismo muškarcima pružili značajne promene.  Naš Gillette MACH3 Sensitive brijač pruža prijatno brijanje i prianjanje na kožu, tako da muškarci mogu započeti svaki dan samouvereno.”

„Pored korišćenja brijača vrhunskog kvaliteta sa oštrim sečivima, korišćenje režima kompletne nege pri brijanju je ključno u smanjenju iritacija. Istraživanja su pokazala da korišćenje proizvoda za negu tokom brijanja, poput gela za brijanje, može značajno da pomogne u smanjivanju vidljivih znakova iritacije kao što su crvenilo i suvoća.”

{vsig}GILETTE_KISS{/vsig}