USCE_SC_3

Leto dobre zabave, sporta i sjajnih popusta u novom centru grada

U UŠĆE Shopping Centru, najposećenijoj šoping destinaciji sa preko 22 miliona posetilaca u dve godine postojanja, tokom sezone godišnjih odmora i vrelih letnjih meseci organizuju se raznovrsne akcije za sve posetioce, kao i sve one koji planiraju da leto provedu u gradu kako bi njihovi dani protekli što prijatnije i zanimljivije.

UŠĆE Shopping Centar, kao novi centar grada, želi da svim posetiocima pored kupovine i letnjih  popusta omogući dobru zabavu i provod. Svakog dana, od 15. juna do 31. jula, sve posetioce očekuje bogat program na novootvorenoj Naxi plazi, u ambijentu koji podseća na najpopularnija svetska letovališta. Uz baldahine, suncobrane, ležaljke i najbolju muziku na plaži koja dočarava pravu letnju zabavu, svi posetioci će moći da uživaju u brojnim besplatnim aktivnostima, poput odbojke na pesku, basketa, časova plesa i fitnesa. Tu je i poseban „bjuti korner“ u kom će poznati stručnjaci davati besplatne savete i  posetioce „razmaziti“ luksuznim masažama.

Povezana vest:  „Mikser design market" u nedelju u Mikser Houseu

U isto vreme, mame i tate imaće priliku da uživaju gledajući svoje mališane u posebnom kutku za decu sa igraonicom, animatorima i predstavama. Oni veštiji idealno mesto za provod pronaći će u „gejming zoni“, gde će moći da se oprobaju i u mini golfu, stonom tenisu i fudbalu. Svi modni sladokusci mogu očekivati modne revije najpoznatijih brendova, a najveće iznenađenje biće koncerti omiljenih pevača slušalaca na Naxi radija.

Povezana vest:  Konkurs za novembarski Katapult

Međutim, to nije sve što UŠĆE sprema za ovu letnju sezonu, kada su zabavno-sportske aktivnosti u pitanju. U periodu od 15. do 19. juna, u organizaciji UŠĆE Shopping Centra i Beogradske Kulturne Mreže biće održan sedmi Belgrade Sport Fest. U toku ovog petodnevnog festivala posetioci će imati priliku da daju svoj doprinos društveno odgovornoj kampanji „Sport sa razlogom – zagrevanje”, u okviru koje će nastupiti sportisti Paraolimpijskog komiteta Srbije i Specijalne olimpijade Srbije. Takođe, svi prisutni će moći i da uživaju u nastupima Dečije svetske Fitnes Federacije ili da se okušaju u nekoj od borilačkih veština, poput  kapuere, aikida, karatea, itd. Poslednjeg dana manifestacije biće održan tradicionalni „Can day”, u organizaciji kompanije Ball Packaging, sa brojnim i vrlo interesantnim igrama, kao i turnirom u malom fudbalu.

Povezana vest:  PROLEĆNI DEČIJI SAJAM U APRILU

Takođe, prvi put u Srbiji, na platou ispred UŠĆE Shopping Centra, od 24. do 26. juna održaće se i trodnevni Međunarodni festival mažoretkinja – „European Grand Prix Beograd 2011“, na kojem će učestvovati više od 40 klubova mažoretkinja iz 10 evropskih zemalja. Ova izuzetna manifestacija ugostiće preko 600 devojaka iz cele Evrope, koje će se takmičiti u više od 30 disciplina.

UŠĆE je i ovog leta prijatelj manifestacije Beogradski karneval brodova, tokom kog će 2. jula deo vesele karnevalske povorke svratiti i na plažu ispred UŠĆA.

Dođite i osvežite svoje leto u novom centru grada!