city break 1

DELTA CITY BREAK: Park u kome ćete se zabavljati ovog leta

“Delta City Break” novi je sadržaj u kojem će uživati posetioci šoping mola “Delta City”, u periodu od juna do septembra 2011. godine. Osmišljen kao park, “Delta City Break” prostire se na površini od 2000 m² i nalazi se na drugom spratu ovog beogradskog šoping mola. Podeljen je na dva dela – dečiji i urban park. U okviru Delta City Breaka, radiće i poznati lanac kafeterija “Costa Coffee”. U ovom prostoru, jedinom u celom šoping molu, biće dozvoljeno pušenje. Svoj štand u ovom ambijentu imaće i knjižara „Vulkan” koja će ponuditi specijalni popust od 10 odsto za decu i tinejdžere. Radno vreme parka je od 10 do 22 časa radnim danima kao i vikendom.

Po rečima Dijane Hrubik, brend menadžera Delta Cityja, želja je bila da se obogati ponuda tokom letnjih dana.

Povezana vest:  Jelena Karleuša poručuje mladim LGBT osobama: Vi ste budućnost države i planete

„Najveći broj naših posetilaca su roditelji sa decom i tinejdžeri. Na njih smo najviše mislili kada smo odlučili da napravimo Delta City Break park. Kako smo inače poznati kao šoping mol mirne i udobne kupovine, želeli smo našim posetiocima da pružimo još jednu pogodnost. Sada će posle šopinga moći da odmore, pročitaju novine, popiju piće i uživaju u razgovoru dok se njihova deca zabavljuju i edukuju.“

city break 3DEČIJI PARK

Po prvi put, mame i tate moći će na jednom mestu da spoje prijatan šoping ili uživanje u prostoru Costa Coffeeja, a da njihovim mališanima ne bude dosadno ni na tren. Za one najmlađe, postavljeno je igralište sa peskom, trambolina, a za decu koja vole sport, obezbeđen je teren za mini fudbal. Posebno interesantan je Delta City Rodeo, u kojem će najmlađi  posetioci Delta Cityja imati priliku da se oprobaju u ulozi kauboja, pomoću električne rodeo kravice.Na ovoj zanimljivoj spravi, svako ko bude zainteresovan, moći će da proveri svoju spretnost i veštinu.

Povezana vest:  U kući si? Imamo za tebe TOP beauty savete

Sastavni deo dečijeg parka biće i školica vožnje. Na terenu, na kome je iscrtan put, saobraćajni znaci, pešački prelazi, deca će imati priliku da voze specijalne automobile, a Delta City je obezbedio i predavanja o bezbednosti u saobraćaju. Cilj školice vožnje je da deca, kroz igru, nauče od kakve je važnosti pravilno ponašanje svih učesnika u saobraćaju.

Delta City je posebno ponosan na činjenicu da će popularne dečije pozorišne predstave biti organizovane nekoliko puta nedeljno u okviru dečijeg teatra, koji je sastavni deo Delta City Breaka.

URBAN PARK

Bogato iskustvo koje ima Delta City govori da se roditelji tinejdžera osećaju sigurnije kada se njihova deca nalaze u šoping molu nego na ulici, pa je dosadašnja ponuda za mlade (bioskop, kuglana), proširena u okviru Delta City Break urban parka.

Povezana vest:  Nil Patrik Haris i partner Dejvid Burtka očekuju blizance

Kao najveći i najznačajni deo urban parka, izdvaja se deo za igranje Laser taga. Ova veoma popularna igra među mladima najzanimljivija je kada se igra timski. Vrlo slična paintballu, ova igra, ima vrlo zanimljiva pravila i specijalnu opremu, koju nosi svaki član tima. Cilj igre je da se igrač suparničkog tima, koji je potencijalna meta, „označi“ uz pomoć infracrvenog uređaja, koji podseća na futurističko oružije, čime se eliminiše iz igre.

Pored laser taga, obezbeđeni su i stolovi za stoni tenis i poligon za igranje automobilima na daljinsko upravljanje. Značajno mesto u “Urban parku” zauzima i stena za penjanje kao i poligon za olimpijski sport – streličarstvo. Uz pomoć pravog luka i strele, svi zainteresovani imaće priliku da provere koliko su precizni u pogađanju mete.