Fergie_color boxes

POKAŽI SVIMA SVOJU BOJU: Nove Advance Techniques profesionalne boje za kosu iz Avona

Kompanija Avon je u okviru svoje kolekcije Advance Techniques razvila profesionalne boje za kosu, kompletan sistem za bojenje koji izjednačava iskrzanu i oštećenu kosu pre bojenja, kako bi se obezbedilo ravnomerno nanošenje boje sa dugotrajnim i bogatim efektom. Advance Techniques profesionalne boje za kosu su sistem koji u tri koraka priprema, boji i tretira kosu kako bi se postigao bogat, sjajan i zdrav izgled boje koja traje i u potpunosti pokriva sede.

Kompletan sistem zadržava boju i štiti je od ispiranja kako bi duže trajala i sačuvala sjaj između dva nanošenja. Uz upotrebu Advance Techniques profesionalnih boja za kosu, 96% žena primetilo je bogatu boju, reflektujući sjaj i kosu koja zdravije izgleda. (na osnovu žena koje su dale svoje mišljenje.)

Povezana vest:  Sjajan Balkan Tube Fest powered by Fanta održan u Banja Luci

-Obožavam svoju plavu kosu – izjavila je Fergi koja je zaštitno lice ove kolekcije. -Advance Techniques profesionalna boja za kosu pomogla mi je da dobijem odgovarajuću svetlo plavu boju kose sa brojem nijanse 9.0. Uz pomoć boje Advance Techniques, moja kosa izgleda sveže i sjajno i meka je na dodir.

Formulisana Lock –In tehnologijom koja zadržava boju, Advance Techniques profesionalna boja za kosu:

-priprema i štiti: pred-tretman obnavlja oštećene, iskrzane delove vlasi tako da se boja ujednačeno apsorbuje od korena do vrha, a kosa je zaštićena prilikom bojenja.

-boji: formula koja ne kaplje daje boju koja je bogata, sjajna i izgleda zdravo, postojana je do sledećeg nanošenja i u potpunosti pokriva sede.

Povezana vest:  IKEA donosi inovacije u prečišćavanje vazduha – pomoću zavese

-oporavlja: uz formulu koja sadrži šea puter i Lock-In tehnologiju, tretman posle farbanja vraća kosi svilenkast, zdrav izgled, obezbeđujući sjaj i živost boje kao prvog dana nanošenja.

Advance Techniques profesionalne boje za kosu će u Srbiji biti dostupne u Avon brošurama od 18. avgusta po specijalnoj promotivnoj ceni od 549 dinara.

O liniji proizvoda

Advance Techinques profesionalne boje za kosu predstavljaju sistem od tri koraka koji priprema, boji i tretira kosu kako bi se postigao bogat, sjajan i zdrav izgled boje koja traje i u potpunosti pokriva sede.

Avon je razvio Advance Techniques profesionalne boje za kosu za ravnomerno nanošenje i dugotrajne, bogate rezultate.

Advance Techniques profesionalne boje za kosu predstavljaju kompletan sistem boja za kosu koji izjednačava iskrzanu i oštećenu kosu pre farbanja.

Povezana vest:  Svetska premijera novog Ariela koji je razvijen sa 3D tehnologijom i omogućava novu formulu za dubinsko čišćenje

Pred-tretman obnavlja oštećene, iskrzane delove vlasi tako da se boja  ujednačeno apsorbuje od korena do vrha, a kosa je zaštićena prilikom bojenja.

Formula koja ne kaplje daje boju koja je bogata, sjajna i izgleda zdravo,  postojana je do sledećeg nanošenja i u potpunosti pokriva sede.

Uz formulu koja sadrži šea puter i Lock-In tehnologiju koja zadržava boju, tretman posle farbanja vraća kosi svilenkast, zdrav izgled, obezbeđujući sjaj i živost boje kao prvog dana nanošenja.

Kompletan sistem zadržava boju i štiti je od ispiranja kako bi duže trajala i sačuvala sjaj između dva nanošenja.

Uz upotrebu Advance Techniques profesionalnih boja za kosu, 96% žena je primetilo bogatu boju, reflektujući sjaj i kosu koja zdravije izgleda.(Na osnovu žena koje su dale svoje mišljenje)