Silan_1600x1200_OhneGruen_110105

Henkelov konkurs za najlepšu porodičnu fotografiju – Silan „Trenuci nežnosti“

Kompanija Henkel organizovala je internet konkurs pod nazivom Silan „Trenuci nežnosti“ namenjenu svima koji žele da podele svoje omiljene porodične fotografije sa drugima i, na taj način, osvoje lepe nagrade. Internet konkurs održaće se u trajanju od 8. avgusta 2011. do 8. septembra 2011. godine, dok se svi zainteresovani mogu prijaviti za učešće odlaskom na portal www.silan.rs.

Na internet konkursu pozvani su da učestvuju svi koji žele da se zabave i podele, kako drage uspomene iz prošlosti, tako i srećne trenutke iz sadašnjosti. O pobedniku će odlučiti broj glasova. Nakon svake nedelje, osoba sa najvećim brojem glasova moći će da osvoji kutiju Silan Mediterranean, dok će glavni pobednik biti onaj čija je slika osvojila najviše glasova na kraju čitavog konkursa. Srećni dobitnik biće nagrađen kutijom Silan Mediterranean i paketom Henkelovih proizvoda.

Povezana vest:  17. Jacobs Fashion Selection od 11. do 25. oktobra

Silan omekšivač, zahvaljujući svojoj izvanrednoj mekoći i dugotrajnom mirisu, jedan je od najboljih izbora za osobe koje vode računa o svojoj odeći.

Silan sadrži formulu sa Perfume Pearls mikrokapsulama koje prijanjaju na odeću istog trenutka kada proces pranja počne, istovremeno dajući opranoj odeći izuzetno dugotrajan miris. Takođe, pri svakom pomeranju ili dodiru oprane i osušene odeće, te sitne i mirisne mikrokapsule ispuštaju sadržaj u atmosferu, oslobađajući fantastičan miris tek opranog veša, iznova i iznova. Silan Meditteranean širi čist i prijatan miris cveta jasmina, ruže, ilang-ilanga i ljubičice, pojačan mirisom lavande i ekstrakta zelenog eukaliptusa. Silan Fresh Lilac sa Perfume Pearls mikrokapsulama daje odeći delikatan miris jorgovana u cvatu, sa dozom jasmina i ilang-ilanga, za veš koji je izvanredno mek i koji miriše sveže kao cveće, 24 sata na dan. Silan Fresh Paradise sa Perfume Pearls mikrokapsulama nudi savršeno rešenje sa svežim mirisom koji oblaže veš notom tropskog raja. Silan Sensitive sa prefinjenim mirisom bademovog mleka, veoma je blag i nežan, ne sadrži boje i konzervans. Dermatološki je ispitan i odobren.

Povezana vest:  Dodeljene diplome stipendistima State of Exit Fondacije